Van a kutyádnak szokatlan tulajdonsága/szokása (:?
nekem 3 van, az egyik kis kopó keverék ha autózunk, mindig az ölemben utazik az anyósülésen és telipofába élvezi a sebességet.:D nagyon vicces!:D
meg speciális Pocaktáncot jár, ha örül, hát azt nem lehet leírni, tényleg táncol...:D
Az alabai kanom, Rasid meg még csak 5 hónapos, úgy dörgölőzik, mint egy kiscica! (pedig most 70 cm a marmagassága:D) ja, és nem tudom mit hisz, hány kilót bírok el, de imád az ölembe ülni...:D
nagyon korán kellett elhoznunk, és mindig velem aludt, én voltam a pótmamája, biztosan azért.
Nem nagyon zavarja, hogy majd' megfulladok alatta.:D
Meg vicces volt, amikor ez a "csöppség" először látott lovat, úgy megszeppent, hogy bebújt a szoknyám alá és onnan nézte őket...:D
A holland juhászom meg egyszerűen a szerelmem, nincs külön vicces sztorink, vagyis olyan, amit le lehet írni, őt látni kellene, ahogyan néz, ahogy mozog, besz.rás.:D
És a te kutyádnak mi a fura szokása?:)
Kiskorában az enyém is mindig bepisilt ha jött valaki.:))
Mostanában is szokta néha..:D
Most nekem sem jutott sokminden az eszembe de ami igen azt leirom :)
pitizik,de nem úgy mint a legtöbb kutya.Őt nem is tanítottuk erre,magától megtanulta,sőt általában úgy szokta hogy az ágyon két lábra áll,a farkán megtámasztja magát,és néz kifele az ablakon,a rekordja ebben olyan háromnegyed óra volt :D
számomra eléggé furcsa hogy retteg a macskáktól..úgy tudom a legtöbb kutya előszeretettel kergeti őket :)
ásításkor mindig hangot is ad de cifrázza,és a végén vakkant egyet.:D
az még eléggé furcsa,hogy amikor apukám jön haza munkából,már előtte megkérzi,5-10 percel az érkezése előttt kiül az ajtóba vár közbe ha elmegyünk melette ránk néz és megint egy furcsa vakkantással végződő ásítás következik :D
ezeket úgy nap mint nap megcsinálja.DD
Van mamánál egy kutya ami az enyém. Olyan rossz kivan kötve a kerámia kutya nehogy széttörje megeszi a tyúkokat és két hónapos!!!
El is fogja ADNI!! :((((
az én kutyám fél a legyektől ha meghallja hogy zümmög egy kirohan a szobából..
a tápját mindig elviszi a kosarához ami kb 1 méterrel odébb van de mire odaér addigra a szájában elropogtatja az egészet...régen amikor északára raktuk ki a tápot akkor a nappaliba bement úgy hogy a szája tele volt táppal lerakta a szőnyegre és ott ette meg de mindezt gyorsan csinálta mert ha épp úgy mentünk aludni hallani lehetett hogy a körmei csattognak a parkettán és mindig futott..ezért is tettük át az étkezését délutánra..
A colliem imádja kiszedni a cipőfűzőt az edzőcipőkből, miután kiszedte nem érdekli se a cipő, se a fűző,csak addig zavarja, amíg be van fűzve. Ha más kutyákkal játszik mindig rá akar ülni a másik fejére. A kisgyerekek a mániája, amikor kisebb volt át akart menni az út másik oldalára, ha gyereket látott, egyszerűen imádja őket.
A goldenem nagyon igényli az emberi közelséget, mindig hozzám bújik, a fejét belefúrja a mellkasomba és a mancsát a karomra teszi, vagy belehajtja a fejét az ölembe. Mindenféle ajtót, kaput ki tud nyitni, ha nincs kulccsal bezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!