Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát vegyek? (többi...

Forever 18 kérdése:

Milyen kutyát vegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Utálom a nagypofájú, emberevő kinézetű dögöket. Gondolkodtam Németjuhászban is, de azt nem engedheted el bárhol. Ilyem kis családi kutya kéne. Valamelyik nap láttam egy drótszőrű tacsit ésbolyan cukker volt... A Labradorban is gondolkoztam... Szerintetek?

2014. júl. 28. 10:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
6. vagyok -.- persze nektek minden kutya szent. a legtöbbnek itt a Gyak-on nincs is kutyája mégis mindenbe beleszól. És vannak nagypofájú dögök, szóval ne okoskodjatok itt. Általában akik nem elleneznek valamit, akkor arra utalnak, hogy nekik az van. És akiről mondom, hogy megharap az egy Labrador, és a gazdája naponta Antibiotikumokkal tömi. -.-
2014. júl. 28. 12:31
 12/15 anonim ***** válasza:
az hogy neked mi a véleményed,elég szomorú ... nyilván vannak kivételek... egyébként nekem olyan emberevő kinézetű dögöm van... és még sosem evett embert... de majd lehet rászoktatom...
2014. júl. 28. 13:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Öreg, nevelés kérdése minden kutya, nekem Amstaffom van, és kitesz mindent a családjáért, úgyhogy pofa be!!!!!
2014. júl. 28. 13:56
 14/15 A kérdező kommentje:
Én kérdeztem vmit és erre így kell válaszolni némelyik embernek?! Mert úgy gondolom normális kérdést tettem fel! Nézzetek végig a Dobermann-on és utána mondjátok h vegyek plüsst! Igen van már egy keverék kutyám most fajtatisztában gondolkodom. Azért nem lehet elengedni a németjuhászt, mert szerintem kicsit indulatos. ill. Nekem volt már egy, a családdal nagyon kedves volt, de az idegenekkel kevésbé! És h mér mondom azt egy kutyára h "dög" mert némelyik olyan. Megköszönném hogyha ezek után normális kérdések jönnének.
2014. júl. 29. 13:05
 15/15 anonim ***** válasza:
beagle
2014. szept. 8. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!