Forever 18 kérdése:
Milyen kutyát vegyek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Utálom a nagypofájú, emberevő kinézetű dögöket. Gondolkodtam Németjuhászban is, de azt nem engedheted el bárhol. Ilyem kis családi kutya kéne. Valamelyik nap láttam egy drótszőrű tacsit ésbolyan cukker volt... A Labradorban is gondolkoztam... Szerintetek?2014. júl. 28. 10:07
1/15 A kérdező kommentje:
Ésbolya = és olyan.
Bocsi csak gyorsan írtam
2014. júl. 28. 10:08
2/15 anonim válasza:
Német juhászkutyát miért nem lehet elengedni bárhol?
3/15 anonim válasza:
Szerintem (a leírásból nem annyira kényesnek gondollak) vegyél Keveréket :)
Olcsó is és strapabíró is.
4/15 anonim válasza:
Szerintem ha első kutyád lenne akkor csakis a Német juhászkutyát meg a labrador tudnám ajánlani
5/15 anonim válasza:
Aki valamelyik kutyára azt mondja, hogy nagypofályú dög, annak nem való semmilyen kutya!!!!!!!!
6/15 anonim válasza:
Rózemberszki Dániel
A te véleményed, hogy minden kutya szent? és modell?
-.-
Van egy ismerősöm, akinek a kutyájára én is ezt mondom, mert az a dög folyton megharap mindenkit!
7/15 anonim válasza:
Utolsónak:
A rohadt any*d a dög. A kérdezőnek pedig: fogadj örökbe :)
8/15 anonim válasza:
Én egyet értek az előttem szólóval.Nevelés kérdése hogy harap-e.Nekem roti van és egy dobermann,sose haraptak meg senkit.Német juhászt ajánlom vagy keveráket.
9/15 anonim válasza:
szerintem aki szerint van nagypofájú ember evő dög, az plüss kutyát vegyen... minden kutyát nevelni kell...
10/15 anonim válasza:
Valóban nevelés kérdése,érdekes az én kutyám (nagytestű) egyszer sem harapott soha,de soha,sőt még van 2 macskám is. Nem bántja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!