Szerintetek jó, hogy azt mondtam, inkább ajándékozzák el? Kicsit bűntudatom van.
Nem volt rossz döntés. Ne te edd magad mert te csak mondtál két dolgot, az ő döntésük. Egy kamasz kutyának nagyon erős kéz kell, nekem is hasonló fajta keverékem van, és meg lett az eredménye a kis kori elhanyagolásnak: hamis lett és borzalmasan védi a területet. Csak engem fogadott el a családban, a többieknek már próbált neki menni. Egyszer én is adtam oda egy kutyát, annak idején egy terelő kutya volt. Sokáig dolgozott velem, de úgy hozta a sors hogy kis időre megszüntették nálam a marha gulya tartását és a kutyák munka nélkül maradtak. Volt egy kevés birka de ez a kutya a marhához volt szokva neki a birka neki nagyon kevés volt neki, így úgy döntöttem odaadom egy olyan gulyásnak akinél még van marha bőven. Oda is adtam bár a kutya az első időkben vagy 3-4 hónapig nem hallgatott rá, többször hazajött titokban, este behajtáskor hazaindult hozzám. Mostanra már gyönyörűen dolgozik ott az idegen helyen, épp most voltam megnézni, amikor messze jártam még a tanyához olyan heves ugatásban jött elém, de amikor közel ért, megismert. Jó kutya lett, nagyon jó hogy odaadtam így azt csinálhatja amire született.
Ez a kutya is ami a kezedre van bízva egy túrázós sportos családban lenne jó helyen, ahol úszni futni járnának vele, és talán szellemileg is fáradna. De ehhez erős kéz is kellene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!