Normális hogy büntudatom van a kutyum halála miatt és mert (többi lent)?
Nekem is meghalt nemrég a kutyám. És üres volt az életem. Így egy hónapon belül jött az új kutya. A szívem még sokáig sajogni fog utána, de nekem szükségem van a társra.
Neked pedig arra kell ügyelned, ne üsse el autó a leendőt. Az ilyesmi eset bizony a gazda felelőssége.
Elhiszem hogy vannak itt nagy állatbarátok én is az vagyok:) de szerintem ez tulzos és goromba válasz volt hogy nekem hörcsögöt se adnának nemhogy kutyát. Megtettem mindent amit lehet hogy ne szökjön ki. Ha egymagam mentem mindig tudta hol a helye és sose jött a kapu közelébe de ha vendégek jöttek hozzánk tudta hogy nem rá figyelünk és kisurrant. Nem tudom mi mást lehett volna csinálni. Tudom hogy a mi hibánk is, hiszen nem tanitottuk meg hogy nem szabad kimennie ha vendégek vannak nálunk. De nagyon izgága kutyus volt(igaz ezt szerettem benne nagyon)
mind1. köszönöm mindenkinek a véleményt és válaszokat:)
Nem olvastam végig a válaszokat.
Nyilvánvalóan nagyon szeretted a kutyust, de sajnos nem tettél meg mindent érte.
Hogyan került az úttestre? Egy jól nevelt kutya nem szökik ki, és nem rohan ki. Persze, lehet, hogy nem forgalmas helyen éltek, és minimális volt az esély, pont akkor jött egy autó, nem tudom.
Igen, normális a bűntudatod, hiszen valamilyen szinten ti is tehettek róla, hogy ez megtörténhetett. Nem akarok neked plusz fájdalmat okozni, de az új kutyusnál jobban figyeljetek, és neveljétek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!