Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A 8 hetes yorkim meggyógyul?

A 8 hetes yorkim meggyógyul?

Figyelt kérdés
ma reggelre nagyon rosszul lett.. hányt,hasmenése volt , egész nap csak bágyadtan feküdt ..elvittem állatorvoshoz azt mondta vagy a kutyakaja okozza vagy úgy látja parvovírus támadta meg kapott egy csomo injekciót és ma este már szaladgál,ugrál,játszik pedig azt olvastam a felépülés hosszú folyamat. Megnyugodhatok,hogy már jobban van ? vagy még ne könyveljem el nyugodt szívvel a gyógyulását?
2014. júl. 26. 21:06
 1/5 anonim válasza:
Szerintem nagy az esély rá hogy jolvan. Ha holnap baja lenne vidd vissza az állatorvoshoz. De az én kutyámmal is az volt hogy kapott injekciót és mikor hazajött 1 óráig semmi baja utána aludt, nagyon lassan járt stb. De ezzel nincs baj. Akkor kezdett hatni az injekció
2014. júl. 26. 21:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Véres széklet volt?

Nagy valószínűséggel egy jó kis bélgyulladást szedett össze. Diéta legyen, amíg teljesen rendbe nem jön az emésztése.

2014. júl. 26. 21:44
 3/5 A kérdező kommentje:
véres volt a széklete , azt mondta az orvos ma ne várjak javulást,enni sem lesz kedve.. most mégis csak a tálkája körül van és nagyon eleven
2014. júl. 26. 22:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt nem mondta az orvos, hogy diétáztatni kell? Főtt rizs, természetesen sótlanul és némi száraz főtt csirkehús hozzá.Sokan főtt sárgarépát is adnak, mert úgy vélik, az is jó székletfogó.
2014. júl. 26. 22:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Holnap még vissza kell vinnem . Annyit mondott , hogy ma nem lesz kedve enni és hogy holnap ha már esetleg jobban van főtt húst főzzek neki meg cukros kamilla teát adjak neki.
2014. júl. 26. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!