Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szeretnék Egy Kutyát Szobakuty...

Szeretnék Egy Kutyát Szobakutyának Rövid Szőrű Kutyára Gondoltam Aminek Nem hullik A szőre De Nem Tudom, hogy Milyen Fajtát Válasszak. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Szerintetek? Tetszenének A spánielek Is De Félek, hogy Piszkálnának Miatta Mert Fiú Vagyok Szerintetek? Bocsi
2010. jan. 10. 13:48
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
köszi.a.válaszokat..oké.mondjuk.én.is.gondoltam.az.angol.bulldogra..mondjuk.én.azért.kértem.ki.a.segítségeteket,mert.szobakutyának.gondoltam.de.tenyésztésre.is.egyben..és.a.bulldognak.sajnos.a.tüsi.szőre.nagyon.hullik,meg.ha.tenyészteném,akkor.az.ellésnél.ott.kell,hogy.vele.legyensz.egy.állatorvos.mert.a.bulldogok.csak.császárral.ellenek..még.gondolkozok..mégegyszer.köszi..*r.a.space-m.és.így.írta.ki..most.is.ezért.pont-ozok..
2010. jan. 10. 20:01
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
az angol bulldogot szeretnéd tenyészteni? sok sikert:))) természetes úton szaporodni sem tudnak, tehát nem tudja a kan befedezni a szukát, mesterségesen kell megoldani, ezen kívűl valóban császározni kell, elég problémás kutya, de ha van rengeteg pénzed, meg persze szabadidőd, akkkor hajrá...jah.. meg persze 150-250ezred egy jó minőségű kutyára! hatalmasakat szellentenek, úgy horkolnak hogy alig lehet tőlük aludni:) jól gondold meg.
2010. jan. 10. 20:20
 13/13 anonim ***** válasza:
jah...és olyan rövid szőrű kutyát nem találsz, aminek nem hullik a szőre. általában a hosszú szőrüeknek kevésbé:))
2010. jan. 10. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!