A hosszabb haj jobban hullik mint a rövid?
Most növesztem a hajam és viszonylag hosszú már, de mintha jobban hullana, jobban észreveszem, ez azért van, mert alapból hosszabb a haj és jobban látszik, vagy tényleg jobban hullik ?
(sűrűn szoktam balzsamozni mosás után, illetve száradás után lakkozom, régen vasaltam, de most már nem.. szóval régebben még jobban is igénybe volt véve, bár most a göndör fürtökben hamarabb megakad a kezem, és lehet jobban húzom, amikor "belövöm".. ja és férfi vagyok, nem tudom, számít-e ez :D)
Jó az észrevételed, mivel a hajhagymának tartania kell a szálakat, így van hogy elengedik magukat ezt hívjuk hullásnak.
A rövid pár mm-es szálak nem vesznek igénybe sok tartást
Ez hülyeség, a hajhagyma elbírja a hajszálat, nem attól függ, hogy mennyire hullik a hajad, de a hajhagymánál jó irányba keresgélsz. Elvileg neked ugyanúgy hullik a hajad amikor hosszú, mintha rövid lenne, ez nem befolyásolja, csak a hosszabbat azt látod a rövidebb pedig simán lemegy a lefolyón, nem akad bele a fésűbe...stb.
Ha jobban hullik a hajad most, mint előtte, akkor belülről kell megtámogatni vitaminokkal...stb, semmi köze a hajhosszhoz.
Vannak bizonyos időszakok amikor egy ideig jobban hullik az ember haja. Nekem is most hullik. Általában tavasszal és ősszel szokott hullani észrevehetően. De ezt ne ugy értsd hogy egész tavasszal és ősszel hanem egy bionyos ideig. Hogy ez mitől van?! Nem tudom. :D
De vannak haj hullás ellen vmilyen készítmények. Meg amit előttem si irtak, hogy egyél sok vitamint, rostos érteleket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!