A kaukázusi-németjuhász keverék kutyánk rátámadt a kis termetű kutyánkra. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az első eset két hónapja történt, egy csonton vesztek össze és a nagy elkapta a kicsi torkát. Hajszálon múlt, de túlélte. Több éve együtt élnek már, nem értem, hogy ez miért történt, vagy eddig akkor miért nem?! Azt hittem már megnyugodhatunk, addig a percig amég ez ma újra megtörtént. Az volt a szerencse, hogy mindenki itthon volt és meg lett akadályozva a nagyobb baj, csakhogy egy vasdarab volt kéznél és azzal lett fejbeverve a nagy, hogy leszálljon a kicsiről. A szívem megszakadt érte. Azt tudni kell, hogy nem az én kutyáim, hanem a pároméké, nekem nem nagyon van beleszólásom és őszintén szólva nem értek a kutyákhoz. Már az is megfordult a fejemben, hogy lehet, hogy kezd elmenni az esze a nagy kutyának, már elég idős úgyhogy nincs kizárva. Ha így is van akkor ezt még tetézi, hogy fejbe lett vágva. Azóta ki sem jött a helyéről csak enni. Én félek tőle. Ezek után támadhat emberre, vagyis ránk akikkel együtt él?2014. júl. 25. 21:02
21/27 anonim válasza:
Lehet, hogy a kérdező nem ért a kutyákhoz, de attól még nem kéne ennyire lecseszni.
22/27 anonim válasza:
Ha nem tetszik a válasz, nem kötelező kérdezni!
És nem a hozzá nem értés miatt csesztem le, hanem azért, mert a hozzá nem értése mellett okoskodott.
23/27 anonim válasza:
"Ha nem tetszik nem kötelező ideírni!"
Azért álljunk már meg, egyelőre még mi próbálunk meg önzetlenül segíteni, tanácsot adni, nehogy már még neked álljon feljebb azok után, hogy még próbáltad megmagyarázni a hülyeséged!
Azt már tudjuk, hogy nem értesz hozzá, legyen ez elég, ne akard magad egy nagyképű bunkónak is feltüntetni!
24/27 KGabi0000 válasza:
Egyáltalán nem okoskodott,csak éppen nem ért a kutyákhoz,de valahogyan segíteni akart a helyzeten.Örüljünk neki,hgy vannak még ilyen emberek.Egyébként meg megmondta,hogy nem is az övé a két kutya és ő nem ért hozzájuk.Egyébként meg tényleg nincs köze a láncra vert kutyának a kertben tartott kutyának.Elég sok ismerősöm van,aki nem viszi napi szinten a kutyáját sétálni és még is boldog,okos,kultúrált kutyája van.Hozzáteszem én sem járok vele mindennap sétálni.Szerintem kérdező ne vedd a szívedre azoknak a beszólásat,akik ezeket írják.Azért vidd el sétálni hetente 2x-3x alkalommal,de nem kell mindennap.
25/27 A kérdező kommentje:
Akkor a gyengébbek kedvéért mégegyszer. Nem okoskodtam, hanem a saját véleményemet írtam le, amihez hozzátettem, hogy lehet, hogy rosszul gondolom vagy más másképpen látja, nem vagyunk egyformák. A másik dolog, hogy kissé eltértünk a lényegtől, nem azt kértem, hogy oltogassatok, hanem, hogy tanácsot adjatok, KULTÚRÁLTAN. Sok olyan hozzászólás jött amin elgondolkoztam és okultam is belőle, úgyhogy ezt köszönöm is, na de az ilyesfajta megnyilvánulást nem tűröm el egy ezer idegentől. Önszántadból fogd meg magad és mást oktass ki! Gondolhat akárki bunkónak, pont nem érdekel. Az utolsó hozzászólónak pedig köszönöm, talán az egyetlen, aki igazán felfogta józan ésszel, hogy mit is írtam a rövid kis történetemben, pedig csak olvasott a sorok között.
2014. júl. 27. 00:43
26/27 sasika12 válasza:
A nagykutya Lány?Nem szökött el valamikor?Nem lehetséges hogy vemhes?Mert nálunk is volt hasonló eset,mikor a nagyobb kutyánk agresszívé vált vemhesség közbe.
27/27 A kérdező kommentje:
Igen lány, ez tutira kizárható, nem szökött még el. :-)
2014. júl. 27. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!