Ha egy álvemhes kutya majdnem addig "vemhes", mint egy normális vemhes kutya, akkor annak van különösebb következménye?
Figyelt kérdés
2014. júl. 25. 16:47
11/13 A kérdező kommentje:
Na ja... Még egyszer köszönöm a felvilágosítást, amit már eddig is tudtam. Újra leírom: ÉN CSAK AZT AKARTAM TUDNI, HOGY SZERINTETEK SÚLYOSAK AZ ÁLVEMHESSÉG ÁLTAL JÖTT TÜNETEK? (AZOKNÁL MELYEK ÁLVEMHESEK).
2014. júl. 25. 19:19
12/13 anonim válasza:
"pl.: elléshez hasonló fájások, emlőkben képződő tej, táguló szülőcsatorna... "
Álvemhességnél csak a tejtermelés fordul elő.
13/13 anonim válasza:
"ÉN CSAK AZT AKARTAM TUDNI, HOGY SZERINTETEK SÚLYOSAK AZ ÁLVEMHESSÉG ÁLTAL JÖTT TÜNETEK? (AZOKNÁL MELYEK ÁLVEMHESEK)."
Mi az, hogy súlyosak e? Leírtam, álvemhességnél csak tejtermelődés indulhat be, a kutya vackol, és nyüszög. Más tünet NINCS, ha van, akkor a kutya nem álvemhes, hanem tényleg vemhes.
És azt is leírtuk, hogy igen, később komoly probléma lehet annál a kutyánál, aki rendszeresen álvemhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!