Nem érdekli a labda 4 hónapos kutyám. Már nem is fogja? Hogy tudom megszerettetni vele? Csak néz utána, le se tojja.
Figyelt kérdés
2014. júl. 25. 15:37
1/9 anonim válasza:
miért baj, ha nem játszik a labdával?
2/9 A kérdező kommentje:
Mert ez is egy eszköz, amivel kifárasztható a kutya. Pl. úsztatásnál sem rossz labdával apportírozni.
A másik kutyám labdaőrült és ez nekem olyan furi, hogy a kicsit meg nem érdekli...
2014. júl. 25. 16:04
3/9 anonim válasza:
Ne legyen fura :)) az én kutyám sose szerette még a cipőt se rágni. (pedig sok játéka volt)
de szerintem ne kényszerítsd, neked se esne jól, ha Barbie-re kényszerítenének. :/
4/9 anonim válasza:
1. még megszeretheti, kölyök korában az enyém se szerette, most meg azzal lehet a legjobban motiválni.
2. ha nem is szereti meg, semmi gond, kb. ezer féle játék van még, amivel lehet úsztatni, tanítani, stb.
Szóval nem kell erőltetni, annál rosszabb.
5/9 A kérdező kommentje:
Erőltetni semmiképp :) Sztem nem is lehet.
Akkor majd próbálkozom, hátha...
2014. júl. 25. 16:20
6/9 anonim válasza:
Amikor eldobod neki,ne túl távol, startolj rá és "lopd el" a labdát. Csináld ezt max 3x naponta többször. Fúrd át a labdát, húzzál bele madzagot és tedd egy bot végére. A földön húzogassad gyorsan ide-oda, körbe. Ezt is nagyon rövid ideig csináld eleinte. ha nem veszted el a türelmedet, talán rákap az ízére. Az én nj-mnek sem volt érdekes 4-5 hónaposan a labda. Ma 9 hónapos és labdabolond lett belőle.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2014. júl. 25. 21:30
9/9 A kérdező kommentje:
amstaff
2014. júl. 26. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!