Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám vadászik a többi...

A kutyám vadászik a többi kutyára? Hogyan állítsam le?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy fekete németjuhász keverékem (elég tiszteletet parancsoló a kinézete :D), 2 évesen került hozzám. Nem tudom az előéletét, de kedves kutya, viszont nagyon húzott, rángatott séta közben. Ha kutyát látott akkor meg majdnem kitépte a kezem (SZERETI a kutyákat). Erről úgy szoktattam le, hogy amíg feszült a póráz, nem mentünk közelebb a másik kutyushoz. Most már laza pórázzal megy hozzájuk, de újabban olyan pózban, mint aki vadászik!!! Ha találkoznak megy az ismerkedés, játék, de ez azért elég félelmetes látvány, tök mereven bámul és lopakodik! A kutyákat nem zavarja, viszont a gazdik megrémülnek tőle sajnos :(

Kutyaiskola sajnos sehol nincs megközelíthető távolságban :(

Ötletek, tapasztalatok érdekelnének, hogy hogyan tudnám a normális testtartásra rávezetni? :) Mert sokan a vadászpóz miatt kerülnek ki minket, pedig barátságos :(

2014. júl. 25. 11:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
8-as vagyok: Nem kell ezzel foglalkozni mit mondanak, ilyen a kutyád, a kutyáink ilyenek. Én is már mondani szoktam sokszor előre hogy ne féljenek nem bántani akar, csak játékos, de ehhez párosul egy légcső szűkület is, így sokszor hiába nem húzza semmi a nyakát idegességében elkezd hörögni kicsit, na ez még jobban teszi az i-re a pontot hogy félelmet keltsen
2014. júl. 28. 11:36
 12/16 A kérdező kommentje:
Na, a minap megint megkaptam, hogy milyen sunyi a kutyám. Persze ezt egy habzó szájú, magát nyakörvvel fojtogató foxi gazdája mondta :D
2014. júl. 31. 18:10
 13/16 anonim válasza:
Kérdezd meg egy állatorvostól, hogy mit tegyél.
2014. aug. 11. 16:19
 14/16 A kérdező kommentje:
Állatorvostól, persze :D
2014. aug. 11. 16:58
 15/16 anonim ***** válasza:
Az enyém is ezt csinálja, én úgy hívom hogy osonkodik :D.Persze mi is megkaptuk már, hogy agresszív meghogy biztos leakarja vadászni és megtépné miközben nem.
2014. aug. 11. 18:30
 16/16 A kérdező kommentje:

De én le akarom nevelni erről, mert MEGIJEDNEK tőle az emberek! A kutyák nem, de idő kérdése hogy összeakadunk egy olyannal amelyik zokon veszi...

És nincs egy r...t kutyaiskola se a környéken ahova el tudnám vinni, az egyetlen ami van ott meg voltunk és semmi értelmeset nem tudtak mondani, hát azzal meg ki vagyok segítve. :(

2014. aug. 28. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!