Szerintetek dalmatát hasky t vagy golden retviever t érdemes venni?
miért pont ezek a fajták? Teljesen másak az igényei.
am husky*
Husky tulajként azt mondom, hogy ha ezt a kérdést feltetted, akkor a saját érdekedben ne válassz hUskyt.
ők egy külön életformát igényelnek, és sajnos ezt nem mindenki tudja megadni nekik...
Meg egyáltalán te mit tudnál megadni a kutyának?
mert ha a te igényid teljesen különböznek a kutyáétól, akkor lesz pár kellemetlen éved...
3-as vagyok. Nekem is első kutya a husky, és kiváló kutyát neveltem belőle... hülyeség ez az első kutyának nem ajánlom dolgot... én inkább az ember érettségéhez, meg bármilyen hülyén hangzik intelligenciához kötném a kutyafajta választást... mert egy hülyének adhatsz te bármilyen fajtájú kutyát, képtelen lesz felfogni, hogy vele hogy is kell foglalkozni... láthatunk sok sok példát sajnos.
Attól meg ha valaki kezdő, de nem egy sötét paraszt, és még lelkesedik is az egész kutyázásért, és foglalkozni akar vele, akkor vehet bármilyen fajtát, mert idővel úgy is egymáshoz viszonyulnak a kutya és a gazdi, és a gazdi is képes felfogni az ok okozati összefüggéseket.
12:51-sel teljesen egyetértek. Nekem is első kutyám husky és még sincs semmi gond.
A kérdezőnek viszont nem ajánlanám. ha a 3 közül mondani kell egyet, akkor golden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!