Mit gondoltok erről a kutyatápról? Szerintetek jó?
Van egy AmStaff 10 heteskutyám
jelenleg ezzel etetem:
mi a véleményetek a tápról?
milyen minőségi kategóriába sorolnátok 1-10 ig?
felnőtt korába a Susa táp közül melyik lenne a legideálisabb neki?
Hát én egy 6-ost adnék neki maximum...
Először a vaníliaízesítésnél szaladt fel a szemöldököm.
Aztán kukorica, búzaliszt... A kukorica és a búza tök felesleges a tápba, a rizs még elmegy.
Eleve nem bíznék olyan tápban, ahol nincs szétválasztva kis- és nagytestűre. Egész más táplálást igényel egy yorkie, mint egy amstaff, és egy amstaff, mint egy rottweiler. Én olyan márkát keresnék, ahol minimum Puppy Large kategória is van.
Már bocsi, de ezt a tápot ki kell szórni az ablakon. Lehet, hogy olcsó, de jónak biztosan nem jó. Épp azért, amit az első írt.
Joserát ajánlom. Az megfizethető, nagyon jó minőségű, és a kutyádnak megfelelő típusból tudsz etetni.
#1 vagyok.
Én ezt olvastam: Superpremium vaníliás ízesítésű apró szemcseméretű kölyöktáp minden fajtájú és méretű kölyökkutya számára.
Tény, nem néztem utána a kategória többi tápjának, csak ezt az egyet olvastam el, de fenntartom a véleményem: azok a tápok, amik egyaránt "javallottak" törpéknek és óriásoknak, ill. egy csomó felesleges gabonát tartalmaznak, nem jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!