Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha nincs törzskönyvem egy...

Ha nincs törzskönyvem egy fajtiszta pitbullra akkor megbüntetnek?

Figyelt kérdés
nincs pitbullom még csa hogy muszály-e törzskönyv??mert azért a pit az egy fajtiszta kutya.
2010. jan. 9. 22:40
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
meg mien kérdést tettem én fel???:S
2010. jan. 10. 18:16
 22/26 anonim ***** válasza:
Engedélye nem lehet, mert engedélyt csak pit bull tartására lehet szerezni. Egy háznál csak egy pit lehet hivatalosan, az is ivartalanítva, szaporítását pedig büntetik. Van még két szinte ugyanilyen kérdés, egy napon belül, ott is ugyanekkora a zavarodottság, szóval több, mint valószínű, hogy azok is a te kérdéseid...
2010. jan. 11. 18:06
 23/26 A kérdező kommentje:
tudom.jah az már zudom igen én tudom az engesélyt hogy mi.és már van és olcsobban:D
2010. jan. 11. 18:18
 24/26 14csabi88 válasza:

Sziasztok! Látom rég lett ide írva de kellene nekem egy kis iformáció! Nem tudjátok e véletlenül vagy nem e tudtok nekem valahogy utánanézni, hogy a pitbull keverék is tiltva illetve engedélyhez van e kötve?

Nagyon fontos lenne!

Köszönettel: Csaba

2010. júl. 2. 10:23
 25/26 14csabi88 válasza:
Csak azért kérdezem mert a törvényben csak a szaporítás, kiképzés stb... van tiltva! A tartásáról pedig semmit nem találtam illetve a fajtatiszta pitről van csak olyan törvény hogy engedély kell rá! Ha jól olvastama törvényt! Javítsatok ki ha tévedek!
2010. júl. 2. 10:25
 26/26 anonim ***** válasza:

Szia!

A pit bullt és a staffordshire terriert könnyen összetévesztik a laikusok. Így, hogy keverék, még könnyebb dolgod van: ha valaki beléd köt, azt mondod, staff keverék, téma lezárva.

Senki nem fog elküldeni dns vizsgálatra. :D

A keverékek tartása - az általános szabályokon túl - nincs feltételhez kötve.

Sokat segít a dolgon, ha jól szocializált, kedves, ember- és állatszerető a kutyád.

Ez az én személyes meglátásom, nyilván van, akinek más a véleménye.

2010. júl. 2. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!