Azt a kant akit kinéztem az A alom apjának ( 2 év múlva) idén befedezte az én kutyám anyját. Szóval már akkor tök fölösleges az én szukámat befedeztetni?
Miért akarsz almot lehozni?
Egy éppen favorit kannak ebben a pici országban igen sok kölyke lehet.
"Akkor hozok le almot amikor akarok." Jaaa, és érdeklődni sem szabad?
Választ vársz, de arrogáns vagy, az első válaszolód leugatod.
Egyébként meg miért ne lehetne összerakni (tenyészteni???) a te szukáddal. De 2 év hosszú idő, még nem golyóznék ezen. Lehet, hogy találsz jobb kant, lehet, hogy ezzel a kannal bármi történik.
Ha első fedezés a kannak, bőven kiderülhet, akár nem is jól örökít. Tudod, amikor az ember almot tervez, igyekszik a kinézett kannak utána járni, hogyan örökít?
Azt is meg kell fontolni, a szukád vonalához illik-e a kan.
Még mindig nem értem, miért lenne felesleges majd a te szukádat azzal a kannal fedeztetni. A szukád már nem ugyanaz, mint az anyja. Apai vonalon más van benne már.
Tényleg legalább nagyjából tisztába leszel,hogy mit örökít a kan !!
Vagy ez is olyan kérdés,mint az a tévhit,hogy a fajtatiszta szukát,megreszeli egy keverék kan,akkor a következő alom már hiába lesz fajtatiszta kantól,akkor az már csak keverék alom lehet!
Semmi baja nem lesz a szukádnak,ha az anyuci ugyan azt a kant kipróbálja előtte !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!