Szobatiszta kutyát hogyan szoktattatok alomra/kutyapelenkára?
Figyelt kérdés
Próbálkoztam kutyapelenkára fújt helyhez szoktató spray-vel. Szagolgatta, de nem végezte oda a dolgát. Többször, hosszú időre hagytam előtte. Van valakinek további ötlete? Köszönöm előre is!2014. júl. 2. 21:42
1/8 anonim válasza:
ha szobatiszta minek akarod alomra szoktatni?? kutyád van, nem macskád....
2/8 anonim válasza:
Ezt nem értem. Örülj inkább hogy szobatiszta! M9iért akarod elrontani?
3/8 anonim válasza:
Azért nem használ almot,mert több esze van,mint neked.Tessék szépen lehordani sétálni!Ha meg betegség miatt nem lehet,a doki majd segít.
4/8 A kérdező kommentje:
Naponta négyszer sétáltatom, továbbra is szeretném ezt tartani, de 13 éves, egyre nehezebben jár, szeretném ha az alom egy pót-lehetőség lenne. Értelmes válaszaitokat előre is köszönöm! A bunkózásoktól kíméljetek, legyetek kedvesek!
2014. júl. 2. 22:15
5/8 Akiteki válasza:
Sehogy. Öreg szobatiszta kutya nem fog a lakásban szarni. A pelenkát meg széttépi.
6/8 anonim válasza:
Ha van olyan hely, ahová a dolgát általában végzi (pl. ajtó elé) tedd le oda. Bár én úgy gondolom, hogy kevés a séta annak a kutyának, ha tudjátok, vigyétek gyakrabban. Hiába öreg és esetleg nehezen tartja már vissza, nem szívesen végzi a dolgát a lakásban.
7/8 Szilvi & Argos válasza:
A kutya igénye a szobatisztaság, majd ha már nem tud felállni, Nektek kell kivinni :(
Várható, hogy később nem is tudja már tartogatni...
8/8 anonim válasza:
Az egyik mozgássérült ismerősöm kutyáját elütötte a bicikli és nem bírt felállni, csak húzta magát. Mivel Ő nem tudta levinni saját kezében a kutyát naponta többször a 4. emeletről, ezért arra várt, hogy majd a lakásban végzi el a dolgát és feltakarítja. De a kutya nem volt hajlandó se pisilni, se kakilni és végülis ebbe halt bele...bélcsavarodást kapott. Persze ez kutyafüggő, az én havanesem ha nem bírja akkor be szokott kakilni néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!