Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szobatiszta kutyát hogyan...

Szobatiszta kutyát hogyan szoktattatok alomra/kutyapelenkára?

Figyelt kérdés
Próbálkoztam kutyapelenkára fújt helyhez szoktató spray-vel. Szagolgatta, de nem végezte oda a dolgát. Többször, hosszú időre hagytam előtte. Van valakinek további ötlete? Köszönöm előre is!

2014. júl. 2. 21:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ha szobatiszta minek akarod alomra szoktatni?? kutyád van, nem macskád....
2014. júl. 2. 21:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem értem. Örülj inkább hogy szobatiszta! M9iért akarod elrontani?
2014. júl. 2. 21:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem használ almot,mert több esze van,mint neked.Tessék szépen lehordani sétálni!Ha meg betegség miatt nem lehet,a doki majd segít.
2014. júl. 2. 21:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Naponta négyszer sétáltatom, továbbra is szeretném ezt tartani, de 13 éves, egyre nehezebben jár, szeretném ha az alom egy pót-lehetőség lenne. Értelmes válaszaitokat előre is köszönöm! A bunkózásoktól kíméljetek, legyetek kedvesek!
2014. júl. 2. 22:15
 5/8 Akiteki ***** válasza:
87%
Sehogy. Öreg szobatiszta kutya nem fog a lakásban szarni. A pelenkát meg széttépi.
2014. júl. 2. 22:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha van olyan hely, ahová a dolgát általában végzi (pl. ajtó elé) tedd le oda. Bár én úgy gondolom, hogy kevés a séta annak a kutyának, ha tudjátok, vigyétek gyakrabban. Hiába öreg és esetleg nehezen tartja már vissza, nem szívesen végzi a dolgát a lakásban.
2014. júl. 3. 07:33
 7/8 Szilvi & Argos ***** válasza:

A kutya igénye a szobatisztaság, majd ha már nem tud felállni, Nektek kell kivinni :(

Várható, hogy később nem is tudja már tartogatni...

2014. júl. 3. 12:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Az egyik mozgássérült ismerősöm kutyáját elütötte a bicikli és nem bírt felállni, csak húzta magát. Mivel Ő nem tudta levinni saját kezében a kutyát naponta többször a 4. emeletről, ezért arra várt, hogy majd a lakásban végzi el a dolgát és feltakarítja. De a kutya nem volt hajlandó se pisilni, se kakilni és végülis ebbe halt bele...bélcsavarodást kapott. Persze ez kutyafüggő, az én havanesem ha nem bírja akkor be szokott kakilni néha.
2014. júl. 3. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!