Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Valaki tud ajánlani egy jó...

Valaki tud ajánlani egy jó áálatorvost Csepel, Kispest erzsébet, lőrinc irányában? Rendelő nevével

Figyelt kérdés
veszettség elleni védőoltás ára?
2010. jan. 9. 20:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! A mi kedvencünk az M5-ös bevezető szakaszának a közelében van, XX.ker. Valéria utca 87/B, Dr. Winter Gábor. Csuda fazon (ha őt választod és meglátod, megérted, miért írom :=) ), és nagyon lelkiismeretes, remek orvos. Mi is 40 km-ről járunk hozzá. Tel: 284-1150
2010. jan. 9. 20:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Dr. Jenei István

A Jáhn Ferenc kórháznál - Árvíz u. 3.

hétfő, szerda, péntek: 15-19

kedd, csütörtök: 9-11 és 15-19

szombat: 9-11

Szerintem a legjobb doki, halálosan jó fej, és garantáltan a legolcsóbb. Nagyon sok orvost kipróbáltam már (elég sok állatkám van) de évek óta hozzá járok, nekem ő vált be maximálisan. Ha oda mennél, sorra számíts!!! :)

2010. jan. 9. 21:10
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. jan. 9. 21:43
 4/5 A kérdező kommentje:
esetleg oltási árat tudtok mondani?
2010. jan. 9. 21:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi is Jeneihez járunk :) ő a harmadik és a legjobb orvosunk! Látszik rajta hogy imádja az állatokat, jófej nagyon és elég olcsón dolgozik. A kutyám (szuka) ivartalanítását 12 ezerért csinálta, egy másik állatorvos lőrincen 30 ezerért csinálta volna ugyanezt... Azt hiszem 3500 a kombinált oltás de ebben nem vagyok biztos.
2010. jan. 10. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!