Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagyon undorító, ha én így...

Nagyon undorító, ha én így szeretnék örökbefogadni?

Figyelt kérdés

Párommal nem régen elvesztettük szeretett kutyánkat. A városomban 2 menhely is van, illetve az egyik gyepi. Nem messze vannak egymástól (kocsival kb. 5 percre).

Arra gondoltam, hogy mivel 2 kutyust is szeretnénk, körülnézünk mind a két helyen, felírjuk a kennelszámát, kikérjük a kinézett kutyusokat, megismerkedünk velük, és az alapján döntünk, hogy ki nő jobban a szívünkhez.

(már előre látom milyen sírás lesz a végén..)

Én, hogy őszinte legyek, bármilyen kutyát képes vagyok megszeretni, lehet az kicsi, nagy, 3 lábú, vak vagy makk egészséges, tényleg sose néztem, hogy milyen fajta, milyen kutya, honnan jött, stb..

A barátom viszont olyan, hogy jó-jó, szereti az összes kutyát, de neki kell az a kis plusz, amiről érzi, hogy neki az a kutya kell.

Szóval ez így nagyon válogatósnak látszik?

2014. júl. 22. 09:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hívják felelős kutyaválasztásnak :)
2014. júl. 22. 14:17
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szuper, végre egy értelmes ember! A lepontozóknak gratulálok. Ők nyilván a szaporítótól vett kutyájukat úgy választották ki, hogy ő nyalta meg először a kezüket...
2014. júl. 22. 14:21
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak dicsérni tudnálak, az tényleg hülyeség hogy az amelyik a legcukibban néz, nem, az kell amelyik megfelel az igényeitekhez,stílusutokhoz, ha sokat mozogtok,futtok,túráztok akkor egy pörgős,aktív kutya kell, ha pedig inkább otthon pihiztek akkor a kutyus is legyen kicsit lustább :) Szurkolok hogy megtaláljátok az igazit és egy életre boldoggá tegyétek egymást :)
2014. júl. 22. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!