Mennyi az esély hogy mini, vagy extra mini Yorkie vagy bolognese esetleg havanese kutyust ingyen találok?
Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 15:57
31/33 anonim válasza:
A kert nem értem, hogy miért kedvező feltétel a társasági kutyák tartásánál. A liberális nevelést pedig nyugodtan le lehet cserélni kutyasuliba járásra. + ugye ivartalanítás és akkor már nem is kéne miről beszélnünk...
33/33 anonim válasza:
A csökött magyar agyba nincsen olyan hogy mini yorkie..... de úgy egyébként van! Gugli... tudod. Teacup yorkie-nak is hívják! Millió egy mászkál az utcán Budapesten is. De nem értem mit kell belekötni a kérdezőbe. Basszus ha ő mini kutyát akar úgy legyen - én is szeretem a pici yorkiekat és nem, nem divat majom vagyok és nem, nem divatból kellett az általatok szerencsétlennek mondott kutya! Érdekes, semmi problémája nincsen és már 4 éve gondozom. Bakker, ha nem tetszik a kis kutya, vagy mert mondjuk megengedheted magadnak meg a jó nagy hátsó udvarodnak akkor vegyél egy dán dogot... Minden ember más, a több száz kutya fajból meg ugyan már, nyugodtan válassza ki mindenki azt ami tetszik neki.... vagy ha keveréket akar vegyen azt. Vagy fogadja örökbe! Nem mindegy neked a monitor másik oldalán több száz kilométerre arrébb????!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!