Mi lehet a baja? Fél?
Figyelt kérdés
Kiskutyám lassan egy éves lesz.Ma reggel anyu levitte sétálni,de az eső zuhogott.Ruha volt rajta,de nagyrészt az is átázott.Megfürdettük,utána becsavartuk a törülközőbe.Később anyu süt a konyhában,a kutyus is ott van,én meg a szobámban.Kimegyek,benyitok a konyhába,a kutyus egyből kijött,és a legkisebb helyeket kereste,és leült.Máskor lassan kiballag és mint a lassított felvétel,úgy ül le.Most gyorsan kiszaladt,és gyorsan tette le a fenekét,és ártatlanul nézett.Szobatiszta,úgyhogy kizárt,hogy bepisilt volna,és azért gubbasztana.Nagyon nagyon elkezdett remegni,és folyt az orra.Becsavartam egy kisebb takaróba,elállt a remegés,és az orra sem folyt már.Eddig szeretett emberközelségben lenni,de most a legkisebb és legsötétebb helyeket keresi.Aztán játszottunk egy kicsit,labdáztunk,újra ugyanaz volt.Utána bementünk a nagyszobába,ott hemperegtünk egy kicsit,meg vakargattam a pociját.Aztán leültem a számítógéphez.A fürdőszoba ajtaja nyitva volt,de ott bent sötét volt.A kutyus bement,és beugrott a kádba.Eddig azt sem tudtuk,hogy be tud ugrani.:) Ott ült a sötétben a kádba,hívószóra sem jött ki.Ha meg kint van velem az előszobában(itt a gép,ezért én itt ülök) ő meg megy a sarokba és leteszi a popsiját,vagy a lábamhoz simul szorosan,és leül.Rémülten néz.Most éppen a sötét WC-ben üldögél.Máskor aludni szokott,vagy emberközelben lenni.Mi lehet a baja? Nagyon sajnálom,olyan,mintha valami miatt szégyellné magát,vagy félne.Mit tudok vele csinálni? Bichon Havanese a fajtája, fiú és 1 éves lesz.2010. jan. 9. 14:55
1/8 anonim válasza:
Utál fürdeni, menekül előletek, nehogy még egyszer megfürödjön, ha közel megy akkor is gyanakvóan néz, hátha el akarjátok megint kapni-a kádba épp azért ment, be, mert körbenézett a gyűlölt esemény helyén.
2/8 anonim válasza:
Sokkal inkább beteg, mint félős...
Szerintem vigyétek orvoshoz, mert ha nnyira félne, akkor nem engedte volna, hogy megfogd és becsavard egy takaróba, hanem közdött és sírt volna.
3/8 anonim válasza:
Szerintem megfázott az esőben,hidegben.
4/8 anonim válasza:
Én is inkább szervi fájdalomra gyanakszom, mint félelemre. Vidd el dokihoz, nézesd meg.
Elsőnek meg: ha a kutya félne a kádtól vagy gyűlölné, nemhogy nem ugrana bele, hanem közelébe sem menne a fürdőszobának.
5/8 A kérdező kommentje:
Igen,nem szeret fürdeni,de ilyen időkben igen,mert hideg van és szereti a meleg vizet szóval tűri és szereti.Most már újra olyan bohókás most hoztam fel a másoik sétából,ugyanúgy megfürdött,és már semmi baja.Reméljük h nem is lesz!Köszi a válaszokat!
2010. jan. 9. 16:11
6/8 anonim válasza:
Pisi, kaki, étvágy milyen? Kullancs nem volt benne? Nem kapott valami spéci kaját mostanában?
Ha 1-2 nap múlva is elbújik, akkor doki, mert az elvonulás, összekucorodás betegségre utalhat.
7/8 A kérdező kommentje:
Most már minden rendben,eszik,iszik jó a széklete,és ugyanolyan kis vadócka,mint volt,nem tudom mi lehetett a baja.Azért köszi a válaszokat!!!
2010. jan. 10. 18:43
8/8 anonim válasza:
És minden nap megfürdeted? :O
Tudod, hogy ezzel a szőrzetét és a bőrét tönkre teszed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!