Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Beteg a kutyám, mit tennétek...

Beteg a kutyám, mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Menhelyről hoztak a szüleim egy németjuhász kutyát 5_6.éve.Tavaj Decemberben megjelent az arcán egy kis csomó.Hánapok múlva sem múlt.Állatkorházba vittük kapott injekciókat és lapadt.Aztán hirtelen a duplájára nőtt.Már alig lát az egyik szenével.Újra elvittük az orvoshoz azt mondta a csonhoz kötődik a daganat,és ő nem vállalja a műtétet.De lenne más aki megmentené.Azóta nem javult újra a duplájára nőtt.Már alig lát a jobb szemével akkora a daganat.Azt ajánlották Hajdúszoboszlón a Sasfészek állatkorház jó ! De nem tudom mennyibe kerülhet a műtét....És félek hogy talán ők sem vállalják.Igazi rendes kutya nincsen vele gond ! Nem akarom elaltatni :( Reményt szeretnék,hogy eltávolithato a daganat az arcáról,és még élhet.Ti mit tennétek ?

2014. júl. 20. 15:39
1 2
 11/20 sippara ***** válasza:
66%
Akarsz egyáltalán valamit tenni szerencsétlen szenvedő kutyáért, vagy csak feltűnési viszketegséged van?
2014. júl. 20. 16:53
 12/20 A kérdező kommentje:
Akarok ! Jó lett volna ha valaki az írja hogy volt ugyanilyen problémája a kutyájának,és helyrejött.Ezt szerettem volna olvasni,és azt hogy más altató anyag is létezik.Jó lett volna azt olvasni hogy egy ilyen műtét 15 ezer.De így csakis akkor abban a pillanatban fogom megtudni.Ráadásul apám azt akarja hogy fogadjam el hogy menthetetlen.Gyakorlatilag abból is vita lesz ha ezzel újra elöjövök hogy vigyük el Hajdúszoboszlóra. Ilyen ember az apám :/ És ő megelégszik egy orvosi diagnózissal !
2014. júl. 20. 17:03
 13/20 anonim ***** válasza:
77%
Ne haragudj, de tényleg mindent kitalálsz, hogy SZERINTED mitől nem műthető a kutya. Talán vidd el pár orvoshoz, ők mit mondanak! Nem akarásnak nyögés a vége, és közben felzabálja csóri kutyádat a rák!
2014. júl. 20. 17:05
 14/20 sippara ***** válasza:
76%

"Akarok !"

Akarsz egy nagy büdös ló****. Ha akarnál, akkor az elmúlt HÉT hónapban felemelted volna a telefont, és felhívtál volna nyolc-tíz-akárhány állatorvost. Csak tudnám, hogy akkor minek kellett a kutya? Valami perverz élvezetet okoz, hogy végignézheted, ahogyan lassan megeszi a rák?

2014. júl. 20. 17:09
 15/20 anonim ***** válasza:
72%
15 ezerért már egy ivartalanítást is alig végeznek el az orvosok, nem még egy daganat eltávolítást, szövettannal. Biztos, hogy min. 35000.- 40000.- is lehet a műtét, de mint írtam, számos helyen részletben is lehet fizetni.
2014. júl. 20. 17:09
 16/20 anonim ***** válasza:
70%

Most komolyan december óta nem jutottál el odáig, hogy felkeress néhány környékbeli orvost a kutyáddal és tőlük is véleményt illetve árajánlatot kérj? Szégyelld magad! "Nem akarom elaltatni :(" Tök jó, akkor inkább szenvedjen ki tudja meddig?

Emeld fel a telefont, kérj időpontot másik orvostól is, legfeljebb tudni fogsz valami biztosat, mert az, hogy itt parázol a kutyád meg miattad szenved az nem állapot.

(Mondjuk én már akkor egy nagyobb állatklinikát keresnék, mondjuk debrecenben, ahol megvan a felszereltségük rendesen kivizsgálni a kutyát pl. szövettani vizsgálat, meg rájönnek, hogy milyen bódítóra/összetevőjére allergiás a kutyád.)

2014. júl. 20. 17:52
 17/20 anonim ***** válasza:
77%

Megmondom őszintén akkor is belemennék a műtétbe ha csak egy hónapot nyerek vele.....

Nekem volt egy rákos kutyám, neki az idegpályán terjedt szét. Ez miatt epilepsziás lett. Műteni nem lehetett, de az epilepsziát valamennyire szinten tudtuk tartani gyógyszerekkel. Fél évet nyertünk vele. Minden nap ajándék volt számomra.

Egy tavaszi délután ment el. Lefeküdt a plédjére aludni...... többet nem ébredt fel. Fájdalom mentesen álmában ment vadászni a mezőkre.

2014. júl. 20. 20:10
 18/20 Gabica12105 ***** válasza:
Elég sokáig vártál! Nekem is volt ilyen kutyán, ahogy észrevetten mentünk is az orvoshoz, rosszindulatú volt, így megműtettük valami 17-20 ezer körül volt, azon kívül kapta a vitaminokat stb. 3 hónap múlva meghalt. Ez 2 éve volt. De én nem bántam meg, hogy megműtötték, mert legalább tettünk valamit, még ha ez is történt és egy forintot nem sajnáltam rá.
2014. aug. 3. 17:36
 19/20 anonim válasza:
Szerintem ha meg akarod menteni a kutyádat a vakságban eltöltött kínok közti haláltól akkor teljesen mind1 hogy mennyibe kerül a műtéte.Sajnálom h ilyen kioktatóan mondom de nagyon együtt érzek és én soha nem adnám fel a helyedben!! sok sikert , kitartást és örömöt kívánok még neked és a kutyádnak!!!!
2015. febr. 3. 10:25
 20/20 anonim ***** válasza:
Sok év eltelt , gyanítom a kutyus már nem él ... :( Mégis érdekel , anno hogy alalkult a dolog ?
2019. jan. 3. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!