Kaotikuss kérdése:
Lehet beteg a kutyám? (többi lent)
Figyelt kérdés
Ma vittem a kutyámaz sétálni és a mezön elengedtem had fusa ki magát és egyszer látom ,hogy a kutyám egy nagyonbüdös dögel rohangál és megis evet belöle egy kicsit a beléböl.Lehet etöl valami baja s ha igen ,mikor jelentkeznek a tünetek?2014. ápr. 26. 22:43
1/16 anonim válasza:
Ha hány a napokban, vagy hasmenése lesz, esetleg bágyadt/levert akkor gond van.
De a kutyák szívósak, sok mindent elvisel a gyomruk, szerintem nem lesz baj.
2/16 Akiteki válasza:
Nagy eséllyel semmi baja nem lesz. Ha esetleg mégis, akkor egy bélfertőzés 2-3 nap után hasmenés.
3/16 A kérdező kommentje:
Szerencsére be volt oltva veszetség ellen 2honapja .Kösz a választ
2014. ápr. 26. 22:54
4/16 A kérdező kommentje:
Szerencsére be volt oltva veszetség ellen 2honapja .Kösz a válaszokat
2014. ápr. 26. 22:56
6/16 A kérdező kommentje:
Egy nagyrestü keverék.
2014. ápr. 26. 23:01
7/16 A kérdező kommentje:
r=t
2014. ápr. 26. 23:02
8/16 anonim válasza:
agy néki szanakszot hagy nyúgogyon egy kicsit
9/16 anonim válasza:
te jó ég, ne hallgass az utolsóra, s.ggf.j....
nehogy adj a kutyának xanaxot, szedje csak az utolsó, ha ennyi esze van...
a kutyunak nagy eséllyel nem lesz semmi baja, nagyon erős gyomorsavjuk van, ha esetleg mégis történne valami, pár nap múlva jelentkezni fog, addig nem nagyon tudsz mit tenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!