Kincshő14 kérdése:
A kutyám bichon havanese húzza a fenekét a földön, mindig nyaldossa a fenekét és a hátának is azt a részét (a fenekéhez közeli) részeit kaparja nyalja a fogaival "csattogtatja" mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
2014. júl. 19. 21:07
3/9 A kérdező kommentje:
olvastam bűzmirigy gyulladást is
2014. júl. 19. 21:19
4/9 A kérdező kommentje:
és amúgy féregtelenítőt lehet kapni gyógyszertárba is? Ha igen nem néz hülyének azt hiszi én vagyok férges
2014. júl. 19. 21:20
5/9 anonim válasza:
lehet bűzmirigy is...állatorvos...
6/9 anonim válasza:
Állatorvoshoz menj és az általa ajánlott, állatnak való gyógyszert vásárold. Emberi gyógyszer NEM való neki!
7/9 anonim válasza:
Féregtelenítés,bűzmirigy,bolha ekcéma.
8/9 anonim válasza:
Ez tipikus bűzmirigy gyulladás. Állatorvos kinyomja neki, max egy ezresért. Ne halogasd mert allergiás viszketést válthat ki. Kinyomják a mirigyet és esetleg fertőtlenítő oldatot nyomnak bele.
9/9 anonim válasza:
Bűzmirigy,férgesség vagy allergia.
Féregteleníteni egyébként is 3 havonta kell.
A bűzmirigyet kb 700-1000 ft-ért kinyomja az orvos.
Ha allergia,akkor változtatni kell az étrenden. BARF-ozni vagy hypoallergén tápot adni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!