A Pick párizsi és a vanília jégkrém árt egy fél éves bichon havanese-nek?
Figyelt kérdés
Természetesen külön-külön adom neki, nem egyszerre.2014. júl. 5. 12:20
1/15 anonim válasza:
Minek adsz neki ilyet????
Miért nem tápot??
2/15 anonim válasza:
Remélem nem ilyennel eteted, max adsz neki egy kicsit pl. a párizsiból. Jégkrémet nem adnék, több okból: nem egészséges neki sem az édesség, sem a hideg, plusz ha a jégkrémhez édesítőszerként használtak pl. xilitet, az kifejezetten mérgező a kutyáknak, pláne egy ilyen kistermetű fajtának.
3/15 anonim válasza:
Előre tudom, le leszek pontozva. Egyiket sem adhatod neki, legkevésbé nem a jégkrémet. A Pickben talán van hús, az még elmegy. De jégkrém állatnak?!
4/15 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy természetesen táppal etetem, ezek kiegészítőek lennének. A jégkrémről sejtettem, hogy nem igazán jó, de amikor én eszem, akkor olyan szépen néz. A Pick párizsival mi lehet a baj?... Gondolom, ha emberek is eszik, akkor nem tesznek bele káros anyagot. A másik, hogy valamennyi hús azért van benne.
2014. júl. 5. 12:36
5/15 anonim válasza:
A jégkrémben tej van, azt sok kutya nem bírja. A párizsiban sok a víz, nincs nagy tápértéke.
6/15 anonim válasza:
A kutya arra van programozva, hogy mindent megegyen, mert ki tudja, mikor teheti legközelebb.
Ezért van az is, hogy pl. minden látható ok nélkül kihányja az ételt. Helyet csinál ilyenkor a jobb minőségű kajának.
A másik ösztönös dolog: a természetben ami édes, az ehető.
7/15 A kérdező kommentje:
2-es: nem én pontoztalak le! 6-os: még sose hallottam, hogy az ösztönös, hogy ami édes ehető. Ezt honnan tudod?
2014. júl. 5. 12:49
8/15 anonim válasza:
Mert a "Szójafehérje, Étkezési só, Stabilizátor (E 450), Ízfokozó (E 621), Fűszerek, Fűszerkivonatok, Antioxidáns (E 300), Dextróz, Aroma, Füstaroma, Színezék (E 120), Tartósítószer (E 250)" nem hiányzik egyik kutya szervezetének se. Részlet a pick nosztalgia marhapárizsi összetevői közül.
Ha nagyon imádja, minimális mennyiségben, jolly joker jutalomfalatnak elmegy.
9/15 anonim válasza:
Édességet nem szabad kutyának adni mert az olyan neki mint a méreg..
10/15 KGabi0000 válasza:
A mi kutyánk eszik csokit és csoki fagyit is már 7 éve,semmi betegsége nem volt soha.Adhatsz szerintem mindkettőt neki,habár a fagyi sok mindentől függ,például,hogy milyen fajta,milyen kajákat bír megenni a tápon kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!