Szerintetek igazi német juhász?
A bácsi, akitől kaptam, megmutatta a kutyus anyját és apját is, akik valóban úgy néztek ki, mint a klasszikus német juhászok. 8 hetes korában kaptam a kutyut anno. Most 4 és fél hónapos.
Fajtiszta,mert kutya.
Ha nem kaptál törzskönyvet,akkor nem fajtatiszta,csak fajtajellegű keverék.
Fülpiszkálóval nyugodtan kitakaríthatod a fülét,mivel a kutyáknál SOHA nem dugjuk be a hallójáratba a pálcikát,csak a fülkagyló szegleteit töröljük ki.Amit a saját szemeddel is látsz.
Állatorvosi asszisztensként dolgoztam,mi is így csináltuk.Van hivatalos fültisztító folyadék,de simán bevizezheted a fülpiszkáló végét és azzal is kitörölheted.Kutyasampon SOHA nem kerülhet a fülébe,szemébe,orrába,szájába.
Latod ez nemetjuhasz szep vervonallal.
A te kutyusod nem ilyen hanem egy keverek.
Attol fuggetlenul szeretheto kutya mint barmelyik.
Ha nem ertesz a kutyakhoz akkor keress egy jo allatorvost es tenyleges jo tanacsokkal lat el.
Ne kavarjuk a szezont a fazonnal!
Állatorvosnál dolgozok én is. Keresztapám állatorvos gyerek korom óta lejárok a rendelőbe.
Amikor én mint asszisztens megfogom a kutya fejét nyílván nem fog bemozdulni a kutya, és a keriapu kipucolja a FÜLTISZTÍTÓ CSIPESSZEL, a fülét. Ezt nem lehet boltban készen kapni a vattát én tekerem a csipeszre, és nem bunkós a vége hanem ék alakú.
Ha otthon egyedül próbálkozik a gazdi, könnyen megsérti a fülét, ( NEM A HALLÓJÁRATÁT ) főleg hogy kölyökről van szó aki meg nem fegyelmezett mint egy felnőtt.
Ha most kölyökként éri egy erősebb negatív élmény , egész életében emlékezni fog erre, és felnőttként nem fogja türni hogy akár csak belenézzenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!