Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek igazi német juhász?

Szerintetek igazi német juhász?

Figyelt kérdés

A bácsi, akitől kaptam, megmutatta a kutyus anyját és apját is, akik valóban úgy néztek ki, mint a klasszikus német juhászok. 8 hetes korában kaptam a kutyut anno. Most 4 és fél hónapos.

[link]

[link]

[link]

2014. júl. 19. 18:12
1 2
 1/16 anonim válasza:
Szerintem igazi, de ha nem, az sem baj, mert gyönyörű kutyus!:)
2014. júl. 19. 18:16
 2/16 anonim ***** válasza:
igen szerintem is de a füleit azért ki kéne pucolni:)
2014. júl. 19. 18:28
 3/16 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Gondolom, ha a szülei mellett volt - és azok megtűrték őt -, akkor csak igazi lehet. Nem is terveztem megválni tőle, már jön velem sétálni pórázon is, tudja, hogy hol lakunk, ha jövök vele hazafelé a járdán, egyből szalad a kerítés felé. :D Nem ugat kifelé az utcára, csak a kerítésen belüli idegeneket, szóval igazi főnyeremény. :)

2014. júl. 19. 18:29
 4/16 anonim ***** válasza:
0%

utálom azokat az embereket, akik a kutya fajtája szerint döntik el, hogy mennyire kell szeressék a kutyájukat. -.-

nekem is van kutyám. ő korcs, és mégis nagyon szeretem , és nagyon civilizált.

2014. júl. 19. 18:29
 5/16 A kérdező kommentje:

Utalt bármi is a kérdésemben a te „arc poeticádra”, kedves utolsó válaszoló? :)

Egyébként mivel lehet a kutyus fülét megmosni? Én eddig kutyasamponra gondoltam, de nem tudom, hogy milyen kell, illetve nem is igazán mertem a kutyust kitenni ilyesfajta kálváriának.

2014. júl. 19. 18:39
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
A kutya fülét ugyanugy füllpiszkálóval szokták kitisztitani. De csak ovatosan!!
2014. júl. 19. 18:52
 7/16 anonim ***** válasza:
36%
"Gondolom, ha a szülei mellett volt - és azok megtűrték őt -, akkor csak igazi lehet." Ez mi ez vagy hogy? :DDDD Ha van tk. fajtatiszta, ha nincs fajtajellegű.
2014. júl. 19. 20:30
 8/16 anonim ***** válasza:
0%

Fúj, a 2. képen ott van egy emberi láb!!!

Amúgy a fülét max paraffin, vagy olíva olajos nem szöszölőr puha ruhával töröld ki, semmiféle fültisztítót ne dugdossál bele!!!

2014. júl. 19. 21:26
 9/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom, a szülők milyenek, de a

színe nagyon nem nj-s. Nagyon világosak a színei.

Aranyos kiskutya és ahogy írod, okos is. Szeresd csak!

2014. júl. 19. 22:27
 10/16 anonim ***** válasza:
46%

Ordas színű nj.

Ha nincs tk. akkor fajtajellegű ahogy írták.

Fültisztító pálcikát eszedbe ne jusson a kutya fülébe dugni, mert könnyen megsérül!!!

Aki azt írta a válaszába, még embernek is TILOS! A vége bunkósra van kialakítva, és beletunkolod a füledbe a zsírt. Kérdezz meg pár fül-orr-gégész orvost......

2014. júl. 20. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!