Szerintetek igazi német juhász?
A bácsi, akitől kaptam, megmutatta a kutyus anyját és apját is, akik valóban úgy néztek ki, mint a klasszikus német juhászok. 8 hetes korában kaptam a kutyut anno. Most 4 és fél hónapos.
Köszi! :)
Gondolom, ha a szülei mellett volt - és azok megtűrték őt -, akkor csak igazi lehet. Nem is terveztem megválni tőle, már jön velem sétálni pórázon is, tudja, hogy hol lakunk, ha jövök vele hazafelé a járdán, egyből szalad a kerítés felé. :D Nem ugat kifelé az utcára, csak a kerítésen belüli idegeneket, szóval igazi főnyeremény. :)
utálom azokat az embereket, akik a kutya fajtája szerint döntik el, hogy mennyire kell szeressék a kutyájukat. -.-
nekem is van kutyám. ő korcs, és mégis nagyon szeretem , és nagyon civilizált.
Utalt bármi is a kérdésemben a te „arc poeticádra”, kedves utolsó válaszoló? :)
Egyébként mivel lehet a kutyus fülét megmosni? Én eddig kutyasamponra gondoltam, de nem tudom, hogy milyen kell, illetve nem is igazán mertem a kutyust kitenni ilyesfajta kálváriának.
Fúj, a 2. képen ott van egy emberi láb!!!
Amúgy a fülét max paraffin, vagy olíva olajos nem szöszölőr puha ruhával töröld ki, semmiféle fültisztítót ne dugdossál bele!!!
Nem tudom, a szülők milyenek, de a
színe nagyon nem nj-s. Nagyon világosak a színei.
Aranyos kiskutya és ahogy írod, okos is. Szeresd csak!
Ordas színű nj.
Ha nincs tk. akkor fajtajellegű ahogy írták.
Fültisztító pálcikát eszedbe ne jusson a kutya fülébe dugni, mert könnyen megsérül!!!
Aki azt írta a válaszába, még embernek is TILOS! A vége bunkósra van kialakítva, és beletunkolod a füledbe a zsírt. Kérdezz meg pár fül-orr-gégész orvost......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!