Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lassan megszületik első babám...

Lassan megszületik első babám és van egy törpe tacsim, aki utálja az egész lépcsőházat és a gyerekeket sem szereti sajnos, meg úgy álltalában a családon kívül sem rajong senkiért. Lesz gond a baba születése után vele? .

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat várnék. Nem szeretnék megválni tőle
2010. jan. 9. 10:35
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
55%

Nem érdekelnek a jogszabályok, nekem a férjem a családom. Semmivel sem vagyunk kevesebbek ketten, még jó hogy nem szorulunk segélyekre! Mi egy család vagyunk és nem a jogszabályok szerint hanem magunk szerint. És nem azért akarunk család lenni mert akkor ezt meg azt kapunk, hanem mert így érezzük, ehhez nem kell jogszabály.

A póráz két végén című műsort természetesen ismerem mint tájékozott kutyás. De attól még nem azt jelenti hogy az a nő egy isten. Ezerféle nevelési módszer van, mindegyikből csak azt alkalmazom ami nekem tetszik, illetve ami illik a kutya jelleméhez.

Az a híres kutyaiskola pedig a Cerberos, ahol nem díjnyertes kutyákat nevelnek, hanem csakádban boldogan élőket! Nézz utána.

Egy normálisan nevelt kutya körül nem forog a világ és nincs egész nap a gazdájával. Ha egy kutyát normálisan nevelnek akkor bármilyen új helyzetben megállja a helyét. Nem az utolsó pillanatban kell tüzet oltani, hanem amikor a kölyökkutya megérkezik. És nem a gyerek érdekében, hanem a kutya érdekében, aki csak akkor élhet boldogan ha megnevelik. Neki ez a mogorvaság nem tesz jót.

Amúgy pl az én (szerinted ütött-vert, mert nem tudsz olvasni) kutyáim amikor már hárman voltak ivarérett szukák, egy pisszenés nélkül elfogadták az pár napra érkező negyedik kiskutyát aki szintén szuka! Mert megneveltem őket kiskorukban. És nem körülöttük forog a világ. Pedig nincs gyerekem. Normális esetben akkor sem körülöttük forogna a világ ha egyes egyedül laknék velük.

Szóval szerintem nem kéne kioktatni és lenézni azt aki évek, tízévek óta kutyázik, kutyákkal foglalkozik, azért mert te 3 kutyást jó útra térítettél. Vagy úgy érzed az többet ér és több tapasztalatot ad?

Azt pedig el kéne fogadni hogy nem caak az a nevelési módszer jó amit te valahol láttál és bevált 2-3 kutyán, vagy kialakítottál véleményként. Én nem terjeszteni akarom - ha olvasnál láthatnád hogy a kérdezőnek sem ajánlottam egy szóval sem - csak megértetni hogy igenis van olyan kutya akinél hasznos, és nem lesz tőle semmi baja egyiknek sem. És felfogatni veled, aki folyton a verést ismételgeti mint akinél beakadt a tű, hogy senki nem beszélt az elítélendő verésről, csak negatív megerősítésről volt szó, ami lehet egy pöckölés, fenékre paskolás stb.

2010. jan. 10. 16:51
 42/45 anonim ***** válasza:
a kutyát fegyelmezni kell! első a gyerek! a barátnőméknek is volt egy tacsija,undok egy jószág volt, nem fogadta el a babát(meg senkit sem a gazdáján kívül) így el kellett takarítani a háztól. még szerencse,sose csíptem, pedig szeretem a kutyákat,nekem is van,akit IMÁDOK, velünk alszik,de ha lesz babám és nem látok más megoldást gondolkodás nélkül a gyerek érdekeit fogom nézni!Szóval jól gondold meg.
2010. jan. 11. 09:34
 43/45 anonim ***** válasza:
50%

"Általában a fenekükre szoktam csapni vagy valami hasonló. De barbár! Soha egyik kutyát sem kényszerítettem együttműködésre. "

Jó hogy az egyik mondatoddal agyoncsapod a másikat! Tudod, aki széllel szemben hugyozik.... Ha nem kényszerítetted együttműködésre, akkor miért csapkodsz a a fenekükre? HMmmm...de "nagyon értelmes" már megint valaki!

"egy pofon az NEM verés"

ezt soha sem írtam! A pofon viszont már fizikai erőszak! Gáz, hogy nem vagy tisztában a fogalmakkal és állandóan félremagyarázol...

"Sosem vertem meg az állataim. "

A kutyáidtól azért szívesen megkérdezném, hogy mit szólnak a "pofonjaidhoz" !!!!! :DDDD

"Nem vagyok gyerekes, azért nem érzem át egy szegény gyermek helyzetét akire a szerencsétlen anyja nem tud vigyázni, mert én nem akarok gyerek. Ha átérezném akkor akarnék nem? Ez nem azt jelenti hogy visszamaradott vagyok,"

ÓÓÓ, dehogy nem.... CSAK NEKED: "empátia: a beleélés képessége; a másik személlyel való együttérzés" (Értelmező kéziszótár) Szerezz már be egy szótárt! Így túl könnyű veled vitázni! :DDDDDDDDDDDD

"A póráz két végén című műsort természetesen ismerem mint tájékozott kutyás. De attól még nem azt jelenti hogy az a nő egy isten. Ezerféle nevelési módszer van, mindegyikből csak azt alkalmazom ami nekem tetszik, illetve ami illik a kutya jelleméhez."

Még te tartod magadat nagy tájékozott szakértőnek ezen a téren? Te írtad: ezerféle nevelési módszer és csak azt a 3 szót tudod mantrázni? Ennél még a sarki kocsmás is többet tud...Ha az egész életedet - ahogy írtad - töltötted volna a kutyák mellett, ennél sokkal de sokkal értelmesebb, okosabb !!!!! tanácsokat is tudtál volna adni. És azok a könyveket - amikről írtál, biztosan nem olvastad el, mert ennél gagyibb válaszokat csak az ad, aki abszolút csak okoskodni akar! (És az olvasást azért még gyakorold, mert nagyon sok helyen félreértelmezed a dolgokat!) Na ebből is látszik, hogy abszolút nem vagy még hozzáértője sem a témának. És hogy a rokonod mivel vagy mivel nem foglalkozik, az meg abszolút semmit sem jelent, nekem az egyik bátyám ügyvéd, a másik orvos, mégsem járok tárgyalásokra és mégsem műtök meg senkit!!!!

:DDDDDDDDD

"3 kutyást jó útra térítettél. Vagy úgy érzed az többet ér és több tapasztalatot ad? "

Tudod, valójában igen! MERT MÁS KUTYÁI VOLTAK, és nem az enyém, így sokkal nehezebb volt!!!! De neked hány kutyát is sikerült jó útra térítened 1 év alatt, úgy hogy nem alkalmaztál fizikai erőszakot???az orrpöckölésed is az!!! Szóval mennyi is az a szám???, Hmmm? Mert erről még egy szót sem szóltál? Vajon miért is?

"Azon kívül nem mentéség hogy valaki terhes, mert a kutya nevelésére akkor kell venni a fáradtságot amikor megérkezik a családba! Nem amikor a gyermek jön! "

"Nem az utolsó pillanatban kell tüzet oltani, hanem amikor a kölyökkutya megérkezik. És nem a gyerek érdekében, hanem a kutya érdekében, aki csak akkor élhet boldogan ha megnevelik."

Te nagyon sötét vagy! Hát nem veszed észre, hogy a nevelés nem úgy történik, hogy a kutya megérkezik a családhoz és van rá két hét, hogy megneveld????? Mivel állandóan változik a környezetünk, ezért állandóan foglalkozni kell vele!!! Nem úgy van az hogy az elején szarr*á verem, vagy szarr*á pöckölöm az orrát, utána meg jól lesz! Hát ekkora barmot már rég hordott magán a föld!!!! A "lifelong learning" szóösszetétel mond neked valamit???? A kutyával, macskával is meg kell tanulni együtt élni! Nem az van állandóan amit csak te akarsz, az ő igényeit is ki kell - nem írom azt hogy "elégíteni", mert te képes vagy vele lefeküdni :DDD - szolgálni, mert így sokkal megbízhatóbbak lesznek!

OFF:

A pszichopaták szokták azt látni, hinni és hallani, ami valójában nincs is ott. A család gyerekeket és szülőket jelent! Nézd meg a magyar értelmező kéziszótárba! Attól hogy te azt hiszed hogy családban élsz kettesben, az csak az értelmi színvonaladat jellemzi, főleg úgy hogy ha megmagyarázzák neked és te meg még mindig mész a kis fejecskéd után. Ha nem akarsz gyereket, csak saját magadat fosztod meg az élményektől, de a te /ti döntésetek ( amúgy nem is lenne jó anya belőled! idézlek"De azért mert bántanák a gyerekem ha lenne, nem utálnám szintén a többi kutyát. Az a gyerek baja ha nem tudja magát túltenni.") én magasból teszek a dolgaidra, de akkor sem vagy családos ember! Jújjjj, hát most esik le! Te a kutyáidat saját gyerekként kezeled????? Azt hiszed hogy ők a te gyerekeid? Hát ez már klinikai eset!!! Menj pszichológushoz, vizsgáltasd ki magad, mert ez már tényleg nem normális!!!

"Szegény vagy ha neked nincs valamid amiért ennyire lelkesedhetsz. De ha van akkor meg maradj csöndben, mert ugyanúgy bármi bajod lehet tőle."

Na ez már csak vicc: Ja sakkozom és keresztrejtvényt fejtek :DDDDDDD

Ezt meg már tényleg nem azért írom, hogy piszkáljalak, de talán az olvasókat is megtisztelhetnéd annyira, hogy helyesen írsz. Tudod már feltalálták a helyesírás ellenőrző funkciót is (pirosan aláhúzza a helytelenül írt szavakat)

...hanem csakádban boldogan élőket...

..nem caak az a...

...Azon kívül nem mentésg hogy valaki terhes,...

...Ezt nem lehet könyből ...megtanulni....

...Vagy ha igen, akkor is felőttem volna egyszer ...

Amik ellen még a program is kevés: :DDD

...sőt kutyákból fogok diplomát szerezni..

...Azért tudodén itt van egy kis különbség...

...aki évek, tízévek óta ...

Na mindegy! Az utolsó három mondat bevésődött egy életre a fejembe, úgy mint a "ne fürdjél le". majd ha rossz kedvem lesz, lesz min mosolyognom :D (és ez most csak a kedvesség mondatja velem).

2010. jan. 11. 09:55
 44/45 anonim ***** válasza:
Ja amíg a következő kutya a fejedet tépi le. :) Mert elég okos vagy itt magyarázni de ennyit nem tudtál elérni... :) Aztán meg vigyázz le ne fejeld a rejtvényfejtésre használt tollad. :)
2010. jan. 11. 12:27
 45/45 anonim ***** válasza:

"Aztán meg vigyázz le ne fejeld a rejtvényfejtésre használt tollad. :)"

Na ez ütős volt! XD XD XD :DDDD

2010. jan. 12. 22:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!