Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Benti szuka kutyáknak létezik...

Benti szuka kutyáknak létezik tampon? Vagy csak olyan tüzelős bugyi?

Figyelt kérdés
van egy nagyon édes szuka bischonom és azt szeretném megkérdezni hogy létezik kutyatampon amikor tüzel hogy ne vérezzen össze mindent mert a bugyi az olyan idétlenül áll meg kényelmetlen is lenne szerintem neki

2014. júl. 18. 15:23
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
jól van igazatok van meggyőztetek :)) akkor maradok a bugyi betét variációnál (esetleg nincs valami kutyagyógyszer ivartalanítás helyett ami megszünteti ezt a tüzelést mondjuk valamilyen hormon?)
2014. júl. 18. 16:00
 12/21 anonim ***** válasza:
85%

Nálad tényleg elmentek otthonról. Komolyan képes lennél tampont dugnia kutyádba??? Azért mert mi nők használjuk és van rajta egy kis mazdag amivel ki lehet húzni, ez neked elég, hogy a kutyádba berakd???

EMBER! A saját seggedet te is ugyanúgy nyalod mint ahogy a kutyák szokták??? Ő nem ember, állat, és nem való neki ilyen dolog.

2014. júl. 18. 16:03
 13/21 anonim ***** válasza:
70%

Örülök, hogy meggyőztünk.

Nézz utána annak, hogy milyen eü. előnyei vannak (mert vannak!) az ivartalanításnak. Egyszer megműtik és kész.

Nem kell tüzelőbugyi, nem kell gyógyszerezni.

2014. júl. 18. 16:10
 14/21 A kérdező kommentje:

utolsó rendben :)

utolsó előtti jól van azért nem kell egyből letámadni én csak jót akartam

2014. júl. 18. 16:28
 15/21 anonim ***** válasza:

Az ivartalanítást miért nem akarod? Mi szól ellene?

Valóban rossz ötlet a tampon, benne maradhatnak szálak a kutyában a farigcsálás miatt.

2014. júl. 18. 16:29
 16/21 A kérdező kommentje:

nem szeretem a műtéteket meg nem akarom hogy ott vagdalják és az áltatásba mindig bele lehet halni 1 kistkutyám is ivartalanítás miatt halt meg és volt egy cicám aki kicsit volt ő is :S

Csodálkoztam amúgy hogy nincs ilyen kutya tampon mert annyi mindenféle dolgot árulnak már lehet nekem kéne piacra dobni és az ötletből meggazdagodhatnék haha :)

2014. júl. 18. 16:40
 17/21 anonim ***** válasza:
Nekünk két bichon is van lakásban,egyáltalán nem vészes a tüzelésük.Parkettán szoktunk látni egy-két cseppet,meg az ágyneműn,de ennyi.(nálunk csak az ágy végében alhat így csak ott cseppezi össze)
2014. júl. 18. 16:57
 18/21 anonim ***** válasza:
70%
a tampon csak akkor csúszik ki könnyen, ha tele van, egy kutya egész tüzelése alatt nem vérzik annyit hogy egyetlen mini megteljen -.-"
2014. júl. 18. 17:28
 19/21 anonim ***** válasza:
Tudod, miért nincs kutya tampon? Mert csak az ember olyan hülye, hogy mindenféle hülyeséget (már elnézést, de őgy értem, hogy idegen tárgyat, ami a természet rendje szerint nem oda való) feldugdos magának, és csak az ember az egyetlen, aki ezt el is tűri viselve. Ha szerinted egy tüzelőbugyi kényelmetlen a szukának, mit gondolsz, ha feldugsz valamit a hüvelyébe, az nem lesz? Azt egyáltalán tudod, hogy a szuka hüvelye úgy görbül, hogy nem is tudsz feldugni oda egy tampont anélkül, hogy megsértenéd az erőltetéssel? (Bár a kutya sem lesz hülye hagyni.) Azt tudod, hogy a húgycső is oda nyílik, mégis hogy pisilne? Azt tudod, mi az a gennyes méhgyulladás? Amit egy ilyen beavatkozás következtében is megkaphat, plusz van olyan injekció, ami elnyomja vagy előrehozza a tüzelést, de mivel ez hormon, szintén gennyes méhgyulladást okozhat? Amibe a kutya szintén belehalhat. Nekem volt hüvely- majd méhgyulladásos kutyám, műteni kellett végül, és neki szerencséje volt, de olyan kutya ismerősöm is volt, aki belehalt.
2014. júl. 18. 19:54
 20/21 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti jók írja. Ebből nem gazdagodnál meg, az tuti. Bugyi, bele egy tisztasági betét, és kész. És nem fog belehalni az altatásba. egy klinikára vidd el ivartalaníttatni.
2014. júl. 20. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!