Benti szuka kutyáknak létezik tampon? Vagy csak olyan tüzelős bugyi?
Nálad tényleg elmentek otthonról. Komolyan képes lennél tampont dugnia kutyádba??? Azért mert mi nők használjuk és van rajta egy kis mazdag amivel ki lehet húzni, ez neked elég, hogy a kutyádba berakd???
EMBER! A saját seggedet te is ugyanúgy nyalod mint ahogy a kutyák szokták??? Ő nem ember, állat, és nem való neki ilyen dolog.
Örülök, hogy meggyőztünk.
Nézz utána annak, hogy milyen eü. előnyei vannak (mert vannak!) az ivartalanításnak. Egyszer megműtik és kész.
Nem kell tüzelőbugyi, nem kell gyógyszerezni.
utolsó rendben :)
utolsó előtti jól van azért nem kell egyből letámadni én csak jót akartam
Az ivartalanítást miért nem akarod? Mi szól ellene?
Valóban rossz ötlet a tampon, benne maradhatnak szálak a kutyában a farigcsálás miatt.
nem szeretem a műtéteket meg nem akarom hogy ott vagdalják és az áltatásba mindig bele lehet halni 1 kistkutyám is ivartalanítás miatt halt meg és volt egy cicám aki kicsit volt ő is :S
Csodálkoztam amúgy hogy nincs ilyen kutya tampon mert annyi mindenféle dolgot árulnak már lehet nekem kéne piacra dobni és az ötletből meggazdagodhatnék haha :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!