Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi jellemző a csivavára? Több...

Mi jellemző a csivavára? Több lent!

Figyelt kérdés

Szeret lustálkodni napi 2 séta mellet?

Könnyen tanul?

Szeret fürödni úszni?

Sok vele a baj?

2014. júl. 18. 14:07
 1/6 sippara ***** válasza:
86%
Napi KÉT séta mellett egy csivava a lakást összehugyozni-tojni szereti.
2014. júl. 18. 14:23
 2/6 A kérdező kommentje:
JOLVAN
2014. júl. 18. 14:27
 3/6 anonim ***** válasza:

A csivava azt szereti (arra is lett kitenyésztve), ha ölebként tartod.

Vagyis állandóan kézben (szatyorban, retikülben) van, állandóan érzi, hogy csak vele foglalkozol, és senki/semmi mással.

Egyedül nem hagyhatod, mert ha nem talál magának megfelelő elfoglaltságot (mert már minden fotelt szétszedett, már minden cipőt miszlikekre rágott stb. stb.) akkor elkezd ugatni, szó szerint be nem áll a szája. Hónapokig hallgattam, a szomszédék hajnalban elmentek dolgozni, késő este értek haza (vagy még akkor sem), vau-vau, kis szünet, majd ismét vau-vau...

Csak ennyit tudok róla!

2014. júl. 18. 14:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Napi 4-5 alkalommal ki kell vinned, tul pici es gyors az anyagcserejuk. Ebbol legyen 2 hosszabb, szaladgalos, jatszos seta. Ha igy kiviszed, akkor A koztes idokben elvan, 2-3 orat ellustalkodik.

Nem szeret orakon at taskakban zotykolodni, olben sem, 1-2 orat kibir, de legyen boven helye feszkelodni, forgolododni.

Eleg aktiv kiskutyak, nem lustizos fajtak.

2014. júl. 18. 15:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Utolso vagyok,szoval konnyen tanul,kivancsi termeszetuek es bizalmatlanok. Felelmukben ugatnak, el akarnak bujni, ezt kikuszobolheted jo nevelessel, nem agyonkenyeztetve, egy ergeszseges onbizalmat kell a kutyanal kialakitani.

Uszni az enyem szeretett, azaz a gazdi kozeleben akarnak mindig lenni, mivel bementem a vizbe, enyem mindig utanamuszott es tetszett neki. Viszont a viz szeretete minden mas fajtanal is kutyafuggo...Baj annyi van vele, mint mas kutyaval, csak a jo oldalat kell nezni a kutyazasnak es akkor ez meg se fordul a fejedbe. Szoval kutyaval nem jar baj. Esetleg neha valami gond felmerul, amit mint felelos kutyagazdi, meg kell oldanod.

2014. júl. 18. 15:51
 6/6 anonim válasza:
Csak ajánlani tudom, te imádni fogod őt és ő ezt nagyon megfogja hálálni neked. Ha időben elkezded a nevelést akkor nem nől a fejedre, és elég gyorsan tanul, ül, pacsi, fekszik, gyere, nem parancs szavak nálunk nagyon gyorsan mentek egy kis ösztönzéssel, és nem csak én, de ő is nagyon élvezte a tanulást :)hosszú ideig hű társad lehet :)
2014. aug. 11. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!