Kedves kutyások! Titeket idegesít a macskanyávogás?
Olvastam 1 válaszadót, aki kutyás volt, és azt mondta, a macskáknál nincsen idegsítőbb, mert nyávognak, éjszaka, bagzódnak(van ilyen szó?) és nagyon irritáló hangot adnak ki!
Nem tud a macskáktól nyugton aludni.
Furcsa volt a válasza, mert én nem is szoktam hallani macska nyávogást, pedig van 1 pár a környéken, vagy ha becsukom az ablakot tuti nem hallom, de a 6 kutya az utcába az zárt ablakkal is elviselhetetlen!
Titeket irritiál a macska nyávogás?
Szinte soha nem hallok macskanyávogást :D A szomszéd hazaérkezésekor szokott a macskája 1-2 percig nyávogni, de kit zavar...
Viszont anno panelban néhány tavasszal éjjelente megőrültünk :O A bagzó kóbor macskák(akiket persze az öregek zabáltatnak, meg házacskát építenek, de ivartalanítani-oltatni már minek)eszméletlen fülsiketítő ricsajt csaptak :( Apám délelőttös volt, hajnalban kelt...volna, mert alig aludt :D
Itt kertesben a szomszéd két kutyával őrülök meg reggelente...a szobám melletti fürdő ajtaja-ablaka nyitva, hogy jöjjön be levegő...de pont a fürdő mögött van a szomszéd hátsó kertje, és a két eb kora reggel nyüszítve-ugatva várja a gazdit meg a reggelit, meg hörögve-dörömbölve "ölik" egymást, játszanak...saját kutyám éjjel okkal ugat, nappal mikor-hogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!