A yorkik tényleg nem ehetnek krumplit?
Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 21:42
1/33 anonim válasza:
Én nem hallottam még ilyenről. Az enyém evett már és nem volt semmi baja sem tőle.
2/33 anonim válasza:
A kutyák nem ehetnek "K" betűs ételeket. Tehát krumplit sem.
3/33 anonim válasza:
A kutyáknak általában nem kell(ene) krumplit adni. Fajtól függetlenül.
4/33 anonim válasza:
Ha nem ehetnek K betűs ételeket, akkor kutyatápot sem ehetnek? :D
5/33 A kérdező kommentje:
Nem ehetnek "k" betűs ételeket? és ha burgonyának mondom? :)
2010. jan. 8. 21:50
6/33 anonim válasza:
Elvileg semelyik kutya nem ehet krumplit,mert nem tudja megemészteni. Van amelyik ezt ösztönösen tudja,és meg se eszi,van amelyik megeszi,de emésztetlenül kijön belőle,de olyan is lehet,hogy megeszi,és valami gyomor,vagy bél baja lesz tőle. Úgyhogy inkább ne adj neki krumplit. Ja,és kukoricát se. Az enyém kukoricás rizs maradékot kapott,és olyat sz@rt tőle, mint egy kukoricacső. :D
7/33 anonim válasza:
Kutyáknak krumplit ne adj,mert hasmenése lesz tőle.A burgonyától is!:) És fajtól független. Arról a "K" betűs törvényről eddig még csak a rágcsálóknál hallottam.
8/33 anonim válasza:
Ja tényleg,erre nem is gondoltam! :D
21:45-ös voltam :)
9/33 anonim válasza:
A krumplit nem tudják a kutyák megfelelően megemészteni, ezért nem célszerű adni nekik. Nagy bajuk nem lesz tőle, csak tápanyaghoz nem jutnak belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!