Melyek a legkisebb mozgásigényű, leglustább fajták?
Figyelt kérdés
Mielőtt letolnátok:
- tudom, hogy minden kutyának napi minél többszöri, minél több órányi séta + aktív szellemi foglalkozás kell és ezen felül minél több gazdival tartalmasan eltöltött idő, de nem mindegy, hogy ez kényelmes tempójú séta + egyszerű trükkök és játékok, vagy tereptúra + kutyás sport, remélem értitek :)
- nem tervezek kutyát, ha majd egyszer igen, akkor mindenképp menhelyről, puszta kíváncsiság a kérdésem.
Jól tudom, hogy a basset hound és a francia bulldog pl. messze nem olyan pörgősek? Mik még a leglustább fajták, főleg közepes vagy nagyobb testűek közül?
2014. júl. 17. 15:31
2/9 anonim válasza:
Én is lusta vagyok, mint egy pocok. Ha el akarsz tartani csak szólj.
3/9 anonim válasza:
Nem fajta függő, inkább egyed függő. Van két bernáthegyim, egyik olyan lusta, hogy még sétálni se akar menni, a másik pedig mintha villám csapdosná minden percben és áramra működne.
4/9 anonim válasza:
detto nekem is eg-fold a 2 “harci” ebem.
5/9 anonim válasza:
basset hound, bernáthegyi, csau-csau, bernipásztor, bulldog, mopsz,shar-pei, dog
6/9 anonim válasza:
újfundlandi, persze itt is akadhatnak kivételek. Úgy tudom, hogy a bullmasztiff és az angol masztiff se túl mozgékonyak.
7/9 anonim válasza:
Én az angol bulldogot mondanám.
Berni pásztor, és dog semmiképp (tapasztalat!:D)
Mondjuk szerintem minden fajtánál egyedfüggő.
8/9 anonim válasza:
El ne hidd, hogy a mopsz lusta. Max ha elhízott! Angol bulldog tényleg nem magas energia szintű, illetve inkább arról van szó, hogy hamar elfárad. De az amerikai bulldogra ez már nem igaz.
9/9 anonim válasza:
Én lusta border collieval is találkoztam már, bár jómagam is bordert tartok, az enyém viszont iszonyat pörgős.:) Teljesen egyedfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!