Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Honnan tudok kutyát venni?...

Honnan tudok kutyát venni? Husky kellene, de mindenhol hülyén írnak, nem magyarok. Lent van, olvassátok el.

Figyelt kérdés

Mindent tudok a huskykról, már csak az kéne hogy honnan, hogyan tudom beszerezni. Foglalkozni tudok vele, a pénz sem akadály, stb stb...

Viszont ha rámegyek bármilyen oldalra akkor össze vissza írk a leírást. Pl tegnap láttam egy 190 ft-os kutyát..mondom ez komoly? Megkérdeztem, és azt mondta igen, csak a szállítást kéne megoldani, az 120 euró lett volna..Meg össze vissza írt, nem tudta normálisan megfogalmazni. De a kutyaaprón alig van valaki aki nem így írná le hanem normálisan.Nem magyarok, 190 ft-ért igen, igen. ahogy mondom) adnak egy kutyát, és szállítási díjat kérnek, nem forintban hanem auróban...meg áll az eszem. max 35e-ért vennék huskyt.

2014. júl. 17. 13:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
fajtaszemlék = tenyészszemlék akart lenni.
2014. júl. 17. 14:14
 12/15 sippara ***** válasza:
100%
25-ből konkrétan egy kölyök etetése, oltásai, féreghajtásai és az anya fenntartásából ráeső része SE jön ki.
2014. júl. 17. 14:19
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Neked nem hogy huskyt kutyát sem ajánlok…

Talán plüss de csak talán.

Azt mondod hogy mindent tudsz erre meg itt írod hogy semmit nem tudsz…

2014. júl. 17. 18:46
 14/15 anonim ***** válasza:

Pénz nem akadály - max 35e-ért vennék

Mindent tudok a kutyákról - gyerek vagyok hogy hoznám el, és csak kioktattok

stb stb. Gyereknek plüss való, nem egy élő állat.

2014. júl. 18. 11:19
 15/15 anonim válasza:

Öhm, olyat, hogy mindent tudsz soha ne írj!

Nem tudom hány éves vagy, de én 20 éves fejjel gondolkodok, hogy vegyek-e huskyt, baromi nagy felelősség.

Mindenesetre beszéld meg a családod többi tagjával és ne legyél fukar, szánj a vásárlásra 100 ezret, ha pedig a tenyésztő olcsóbban adja akkor szerencséd van.

Azt mondják első kutyának nem ajánlott, de ha sok a szabadidőt, türelmed és kitartásod akkor egy pár hónapig még emésztgesd a dolgot, nézz és kérdezz utána, ha ezután is belevágnál akkor hajrá.

2014. júl. 19. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!