Létezik még ilyen német juhászkutya?
Kiskutyát szeretnénk venni, német juhászra esett a választás.
Színben a rajzos bundájú tetszik, de testfelépítésben inkább a munkavonalúak, szép, egyenes háttal. Nekik viszont az ordas színezetük nem nagyon tetszik. Tehát létezik még olyan, ami rajzos bundájú, egyenes hátú?
Hol keressem? A kennelek oldalai évek óta nem voltak frissítve, ingyenes apróhirdetőkben nem nagyon bízunk...
Köszönöm!
Ezt a vonalat foleg az egykori DDR teruleten tenyesztettek, foleg rendeszeti, katonai celokra. Szoval ha biztosra akarsz menni, ott nezz szet, keletnemet vervonalnak is mondjak (Deutscher Schäferhund Ostlinie)
gyonyoru allatok egyebkent, nekem is ezek tetszenek, de nekem tetszik az ordas szin is. Csak sajna most nincs lehetosegem ilyen kutyat (sot, akarmilyet) tartani.
Hogy Magyarorszagon tenyeszti-e valaki ezt a vonalat? Nem tudom, keresgelni kell.
"A kennelek oldalai évek óta nem voltak frissítve"
Azért mert a tenyésztő vagy nem ér rá ilyenekkel foglalkozni, vagy leve egy megbízott webfejlesztő csinálja.
Ne a honlapot nézd, hanem ragadj telefont és hívd fel őket.
pedig ki lehet fogni, de tény hogy nagyon ritka, mert a show lett a divat. ha az ordas szín nem tatszik, akkor még fekete színben találhatsz ( nekem is ilyen van, konkrétan Ő az: [link] ), fél évig kutattam utána. :)
viszont ha munkavonalasat választasz, akkor kösd fel a gatyád, mert nem olyan természetűek mint a show.
Rosszkor akarsz nj-t. A legtöbb tenyésztő nem lépett be az MNJK-ba. Így mostanában, ha almot hoznak le, bizony , nincs papírjuk a kölyköknek.
A németjuhászkutya.hu oldalon nézd a tenyésztőket és ahol van email, írj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!