A chip ilyesfajta átírását én láthatom a petvet-en?
Sziasztok.
Sajnos 9-én meghalt a kutyám.
El kellett altatni.
Kb most vagyok olyan állapotban, hogy elkezdtem visszatérni az életbe, és megnéztem petvet-en, hogy az orvos, aki beadta neki a végső szurit vajon beírta-e a rendszerbe, hogy meghalt.
Nekem ugyan azt írja ki az oldal, mint ezelőtt, még a legutóbbi injekció dátuma sincs beleírva.
Valahogy a nem állatorvosok számára is láthatóan írják be azt a rendszerbe, hogy az állat meghalt, vagy ez olyan adat, amit csak regisztrált állatorvos láthat?

akkor ezek szerint nekem is látnom kéne az oldalon, hogy meghalt a kutyám?
Amúgy nemrég költöztem el otthonról, az a doki akihez vittem (már a nagyon sokadik volt, mert volt aki egyszerűen lecarta, hogy haldoklik a kutyám) 100.000 Ft-ért csak műtötte volna, de szegény kutyám nagyon nagyon öreg volt, és mire találtam egy helyet, ahova eltudtam vinni, meg egy taxist, aki szállított nagy testű kutyát több, mint 2 óra telt el...gyomorcsavarodása volt, és ott 2 óra sajnos nagyon nagyon sok.
A műtétet se élte volna túl, mert a sima altató injekciótól leállt a légzése. :(
Persze mindez hajnal kettőkor történt, hogy még nehezebb legyen mindent intézni.
A saját, otthoni dokim egy percig nem habozott volna éjszaka is bemenni a rendelőbe, és szerintem ő még meg is tudta volna menteni. Nagyon rendes, és lelkiismeretes orvos, és szinte ingyen dolgozik...nem a pénz hajtja...
azért is írtam ki a kérdést, mert szeretném felhívni, és elmondani neki, hogy mi történt, és ha még nem történt meg, akkor írja át az adatokat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!