Ki olvashat mikrochipet a kutyában?
Figyelt kérdés
Segítséget szeretnék kérni, nagyon fontos lenne! Ma tudatosult bennem, hogy az emberek nem tudják azt, hogy ki tud chipet olvasni. Én megpróbáltam a google-n keresni ilyen cikket, de sajnos nem mindent írnak le benne. Én tudom, de sokan nincsenek vele tisztában, és valami bizonyítékkal együtt szeretném osztani. (Link, weboldal pl.)
Előre is köszönöm a segítséget!!!!
2014. jún. 1. 22:01
1/5 anonim válasza:
Érdekes, hogy nem találtál, mert írtak róla több oldalon is. Az állatorvos tud chipet olvasni, illetve néhány menhelyen is vannak már chipleolvasók.
Itt is van róla olvasmány:
2/5 anonim válasza:
Bárki, akinek van leolvasója. Viszont az azonosításhoz orvos kell. Ő jut be az adatbázisba.
3/5 anonim válasza:
Bárki le tudja olvasni, akinek van elolvasója, és számitógépen azonnal meg is lehet nézni, hogy a kutya regisztrált-e. Ezt magánszemély is láthatja. (chipszám, fajta, nem) pontos adatokat viszont csak az állatorvos tud lehivni.
4/5 anonim válasza:
Bárki,akinek leolvasója van .A leolvasott számot beírva a rendszerbe láthatja,hogy regisztrálva van e.Személyes adatokhoz mint mondjuk a lakcīm viszont csak a doki tud hozzáférni.
5/5 Akiteki válasza:
Aki vesz 60 ezerért egy leolvasót, az le tudja olvasni. Semmilyen előírás nincs rá, hogy ki használhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!