Chip a kutyaban?
Pont ma egy hete tettek a chipet a kutyamba.
Voltunk a Margitszigeten sétálni es mindig meg nézzem hogy esetleg kullancs nem e ment bele, de szerencsére nem.
Viszont ahova a chipet betettek, van valami fekete "íze" engem
varratra emlékeztet kb 2 oltesre, lehetséges ez?
Nem emlékszem hogy osszevartak volna utána. A chip egy része a kutya testen kívül van? Mi lehet ez?
Vidd vissza minél hamarabb a dokihoz. Vagy rosszul tette be a bőre alá, vagy -bár nem tudom, hogy ilyen lehetséges e- a szervezete kilökte.
De nem lehet, hogy valami egész más? Egy var, vagy valami beleszúrt?
Nem semmi mas nem lehet.
Azt gondolom hogy rosszul most am le (langyos szappanos vízzel kellett lemosni utána mert a fehér bundaja veres lett egy kb 5ft ős érme nagysagban) es alvat vérre gondoltam, de nem az.
Szerintem egy olyan pici valami ha félig kint volna már magától is kiesett volna.
Nekem az jutott eszembe, hogy nem lehetséges-e, hogy esetleg a szúrás helyén -lévén, hogy nem szokványos, kimondottan nem vékony tűvel szúrják- nem-e nőtt vadhús gyógyulás közben.
Szerintem nézesd meg orvossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!