Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Csak szerintem hülyeség a...

Csak szerintem hülyeség a kutyapelenka? (leteríthető)

Figyelt kérdés

kölykökre vigyázok 1hónaposak, előző ember akinél voltak használta..ugye panelban voltak, nemtudta levinni őket sétálni stb

nálunk viszont kertes ház van udvaron, zárt fedett kennelben alszanak szóval lényeg hogy jó helyük van kint, de ugye napközben kivesszük őket, kiülünk a fűbe egy plédre játszani velük

de! mivel a kutya megszokta hogy egy pamut/szőnyeg/ ruhaszerűségre pisil, ezért nem megy le a fűre hanem a takaróra végzi az összes dolgát..

én amondó vagyok, a kutyapelenkával csak azt lehet elérni hogy a lakásban is minden ruhádat lefogja pisilni

2014. júl. 15. 10:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként igen, nekem is ez volt a tapasztalatom a kiskutyámnál, az előző helyén rongyra pisiltették szerencsétlent.. ezért sokszor mikor kint voltunk vele nem a fűre végezte a dolgát, hanem a lábtörlőre..
2014. júl. 15. 10:12
 2/6 anonim ***** válasza:
22%

A mi kiskutyánkat a tenyésztő kartonra pisiltette, itthon a kezdetektől sem tudtuk arra szoktatni.

A kutyapelenka nem rossz megoldás, ha lakásban tartod, mert addig, amíg nem viheted közösségbe (az oltások végéig) nem össze-vissza pisil és kakil. Viszont arra sem szokott rá. :)

2014. júl. 15. 10:20
 3/6 KGabi0000 ***** válasza:
0%
Szerintem nem olyan hülyeség,az ismerősünk is azt használja a kutyájának,mivel van olyan,amikor egy kicsit több odeig nincs otthon,ezért a kutya addog oda pisil-kakil.Attól függ hogy hasznos-e hogy mire használod.
2014. júl. 15. 10:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az a gond vele, hogy a pelenkára ugyanúgy rá kell szoktatni, mert magától nem fog oda menni. Viszont ő nem fogja tudni megkülönböztetni a pelenkát mondjuk egy törölközőtől, vagy szőnyegtől vagy bármi hasonló dologtól, és csak magadnak csinálsz plusz munkát vele. Soha nem használtam egyik kutyánál sem, és még is szobatiszta lett mindegyik max 5 hónapos korára. Viszont nem egy olyat hallottam, hogy még 1 éves kutyánál is küzdenek a problémával ahol az elején pelenkáztak.
2014. júl. 15. 10:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Mi hasznaltuk. Nem volt belole gond. Ejszakara leteritettem az agyikoja melle, amikor meg tanulta a szobatisztasagot, mindig arra pisilt ejjel. Aztan ahogy nott, vissza tudta ejjel tartani, igy kb 4 honaposan pisilt ra utoljara.

4-5 honapos korara teljes mertekben szobatiszta lett.

2014. júl. 15. 14:00
 6/6 anonim ***** válasza:
én gyerek fejjel kaptam az azóta már 8 éves szukámat, sajnos használtam azt a borzasztó kutyapelenkát, eredménye az, hogy 8 éve nincs szőnyeg a lakásban.. :(
2014. júl. 15. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!