Nyershúst kutyának?
Szerintem allergiás a kutya a táp valamelyik összetevőjére. Hiperallergén tápokat néztetek már? A doki nem tudta kideríteni, mire lehet allergiás?
Nem tudod megkérdeni az előző tulajt, hogy pontosan mi volt a házikoszt? Mert ha attól egészséges volt, akkor lehet, érdemes lenne visszatérni rá.
Nyers hús ügyben nem tudok segíteni, én nem adok a kutyámnak (a csonttól is megy a hasa) - ezért nem szeretnék butaságot írni erről.
én nyersen etetek ( néha-néha egy kis táp ), csirke-kacsa-pulyka "alkatrészekkel".
- most vacsorázott csirke szárnyat, olyan örömmel ropogtatta, hogy jó volt hallani -
előnye: gyönyörű szőr, hófehér fogak, bűzmirigyet sosem kell kinyomni, és olyan szép keményet szarik. :)))
hátránya: nem tudok róla.
( állatorvos mondta, hogy egyre több a veseköves kutya, részint a tápnak köszönhetően. plusz a tápokban van kukorica és egyéb olyan dolgok amire a kutyának nincs szüksége )
Ja most látom, már írtál oda :)
Remélem kapsz hasznos tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!