Lehet adni nyershúst a kutyának?
Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 15:15
2/5 anonim válasza:
Sertéshúst nyersen semmiképp, mert az Aujeszky-kór miatt veszélyes. Baromfihús nem árt neki, a marhát nem tudom.
3/5 anonim válasza:
Persze! Nyers húst, csontot, mindent ehet. Mi csirke nyakar/szárnyat/farhátat adunk nekik néha. Mondjuk 2hetente 1x ezt kapják vacsorára.
4/5 anonim válasza:
Bár az őseik is így ették,én a mai viszonyok között tartott állatok nyers húsát bizony nem adnám a kutyámnak.
5/5 anonim válasza:
Én is azt mondom, hogyha biztosan házi jó körülmények között nevelt állat húsáról van szó, akkor igen (kivéve sertést, de az ipari állattartásból származő húst én tutira megfőzném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!