Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem akarod ivartalanítan...

Miért nem akarod ivartalanítani a kutyád? Kan vagy szuka?

Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 12:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Ki mondta,hogy nem akarom???Éppen most viszem január végén.Egyébként 1,5 éves,máltai kan kutyus.
2010. jan. 8. 13:02
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Én akarom és sajnos most muszáj is. A hétvégén "nemkívánt" együttlétre került sor.... Mindenképpen megcsináltattam volna a műtétet két tüzelés közt, de most azonnal a tüzelés végén kell, hogy ne kezdjenek el nőni a pici utódok :( 1 éves zsuka kutyuli
2010. jan. 8. 13:16
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Én akarnám, csak hivatalosan a szüleimé és ők még régi látásmódúak és nem akarják. Cserébe évente kétszer egy hónapon át minden éjszakát átvonyít az egyik szukánk, amikor tüzel!
2010. jan. 8. 13:17
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretném a kutyámat(kan) de a szüleim nem állják, nekem meg nincs keresetm 12 évesen.
2010. jan. 8. 13:20
 5/19 anonim ***** válasza:
35%
Én nem akartam addig a nőstény kutyámat, amíg nem születnek egyszer kicsik. Két amstaffom van, szerettem volna kicsiket, a családban is akartak belőlük, tehát nem eladásra. Sajnos muszáj volt megműteni, mert elgennyesedett a méhe.
2010. jan. 8. 13:27
 6/19 anonim ***** válasza:
50%

Én is szeretném, de az állatorvosunk egy barom. Úgy viselkedik a kutyákkal mintha utálná őket. Mikor kölyök volt a kutyuskám dobálta, belerúgott, megütötte mert ráugrott. Nem szívesen bízom rá.

Ráadásul a kutyakórház elég messze van innen (gyalog nem tudunk elsétálni odáig) autónk nincs, az orvosnak meg nem adom úgy oda, hogy én nem megyek velük. Egy az, hogy az ember kettyós, a másik meg hogy a kutyám ha ideges, még én is alig bírok vele, nem hogy egy idegen.

De az egyik szomszéd azt mondta, hogy neki van egy ismerőse akire rá lehet bízni a kutyát és még el is viszi nekem. Csak nem tudom megtartja-e a szavát....De ha igen, akkor a nyár elején szerezném. Mert most ilyen hidegben nem akarom + per pillanat tüzel is.

Amúgy szuka, bár a tüzelésből ez ki is derül. :D

2010. jan. 8. 13:28
 7/19 anonim ***** válasza:
80%
Kan és azért nem, mert tenyészkutya, mielőtt rám fognátok, hogy szaporítok, mondom, hogy van tenyészszemléje, kiállítási eredményei, munkavizsgája, szűrései.
2010. jan. 8. 15:13
 8/19 anonim ***** válasza:
87%
Az enyém ivartalanított kan. Anyumékat már 5 éve fűzöm, hogy a saját szukájukat is ivartalanítsák, de hát ők olyan maradiak- "az csonkítás, állatkínzás blabla.." De becsületükre váljék, 'baleset' még sosem történt
2010. jan. 8. 19:39
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik tenyészszukánk már öreg és nem szeretnénk megkockáztatni még egy altatást.

Amennyiben ne adja az ég műteni kéne a jövőben, akkor azzal egy időben ivartalanítva is lesz.

A másik szukánk, aki fiatalabb, Hugária Chamipon, munkavizsgás, de nem lettek jók az egészségügyi szűrései, így nem tervezünk tőle kölyköket.

Ő tavasszal, nyár elején lesz ivartalanítva.

Egyébként van 2 ivartalanított keverék kanunk is.

2010. jan. 8. 19:58
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk minden kutya és macska ivartalanítva van. Fajtatiszta és keverékek is.
2010. jan. 8. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!