Miért nem akarod ivartalanítani a kutyád? Kan vagy szuka?
Én is szeretném, de az állatorvosunk egy barom. Úgy viselkedik a kutyákkal mintha utálná őket. Mikor kölyök volt a kutyuskám dobálta, belerúgott, megütötte mert ráugrott. Nem szívesen bízom rá.
Ráadásul a kutyakórház elég messze van innen (gyalog nem tudunk elsétálni odáig) autónk nincs, az orvosnak meg nem adom úgy oda, hogy én nem megyek velük. Egy az, hogy az ember kettyós, a másik meg hogy a kutyám ha ideges, még én is alig bírok vele, nem hogy egy idegen.
De az egyik szomszéd azt mondta, hogy neki van egy ismerőse akire rá lehet bízni a kutyát és még el is viszi nekem. Csak nem tudom megtartja-e a szavát....De ha igen, akkor a nyár elején szerezném. Mert most ilyen hidegben nem akarom + per pillanat tüzel is.
Amúgy szuka, bár a tüzelésből ez ki is derül. :D
Az egyik tenyészszukánk már öreg és nem szeretnénk megkockáztatni még egy altatást.
Amennyiben ne adja az ég műteni kéne a jövőben, akkor azzal egy időben ivartalanítva is lesz.
A másik szukánk, aki fiatalabb, Hugária Chamipon, munkavizsgás, de nem lettek jók az egészségügyi szűrései, így nem tervezünk tőle kölyköket.
Ő tavasszal, nyár elején lesz ivartalanítva.
Egyébként van 2 ivartalanított keverék kanunk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!