Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kiskutyának milyen kaját adjak?

Kiskutyának milyen kaját adjak?

Figyelt kérdés
8 hetes kiskutya, tápot annyira nem kedveli, aludt tejet eszik, de azt olvastam, hogy az nem annyira jó neki.
2014. júl. 12. 22:01
 1/3 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem jó neki a tej.

jó minőségi tápot adj neki, ha éhes lesz, akkor megeszi.

milyennel próbálkoztál?

2014. júl. 12. 22:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Kezdetben, ennyire az elején, azt ad neki amit a tenyésztő is adott (vagy a menhelyen kapott). Ezután fokozatosan keverd ahhoz a kajához amivel majd te szeretnéd etetni, és néhány nap múlva már tisztán a te tápodat/Barfodat kapja.
2014. júl. 12. 22:14
 3/3 A kérdező kommentje:
próbálkoztam az ilyen dog chau vagy nem tudom hogyan kell írni, olyan minőségibb táppal, 700 forint/kg, meg valami 400 ft/kg-es tápot adtam nekik de nem annyira rajonganak érte, az aludt tejet azt nagyon eszik, ilyen tésztát, virslit, kapott az előző helyén, meg ritkán kapott konzervet.
2014. júl. 13. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!