Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi túrát bír ki egy kiskutya?

Mennyi túrát bír ki egy kiskutya?

Figyelt kérdés
Sziasztok Német juhász 7 hetes. Ti meddig vinnétek el? erődbe? Mivel egymással játszottak mielött elhoztuk ugye ök harapdálással játszanak, aztán itthon is harapdálja a kezet stb, nem zavaró mert nem fáj, de idővel leszokik róla, vagy lekell szoktatni? esetleg milyen módokat ajánlotok?
2014. júl. 12. 21:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Sétálni menjetek, de túrázni ne. Mondjuk kinek mi a túra, én azért több órás terepre nem vinnék ekkora kutyát. Előbb-utóbb úgyis lefeküdne és fel kéne venned, de ezzel meg azt generálod, hogy könnyen lehet, hogy ezután is ha nem akar menni, akkor felveteti majd magát. Sétáljatok annyit, amennyi jólesik neki.
2014. júl. 13. 06:59
 12/16 A kérdező kommentje:

Akkor szerintem felre ertettuk egymast setaltunk 15-20 percet nalam a tura is kb ugyanez, tehat nem vuttem 9 orakra ki....

Mi az h tonkre megy az izulete? Nem erolteti tul magat magatol is megy ennyit. A kenelben is mozog ennyit akkor kossem ossze a labat?-_-

2014. júl. 13. 11:04
 13/16 Szilvi & Argos ***** válasza:
Ennyi nyugodtan mehet :) Sétáljatok az ő tempójában, egyre többet és többet, de fokozatos táv/idő nyújtással :)
2014. júl. 13. 12:52
 14/16 anonim ***** válasza:

15-20 perc rendben van.

"Mi az h tonkre megy az izulete? Nem erolteti tul magat magatol is megy ennyit. "

Igen, de annyi a különbség, hogy ha sok neki a játék, leül, pihen, esetleg fekve játszik, csak a szájával kapkod. Míg egy rendes hosszabb sétánál téged követ, nem valószínű, hogy leáll, szünetet tart. Amikor azt írtad, hogy túráztok, nyilván arra gondolva írtam, hogy veszélyes ez az ízületeinek, mert azt nem írtad le, hogy a "túra" 15 perces.

2014. júl. 13. 15:17
 15/16 anonim ***** válasza:
A 15 perc egy eü sétával egyenlő, amit a panelos kutyák is mennek napjában többször. A túra számomra valami egészen más... Még egy kétórás hegyi sétát sem neveznék túrának.
2014. júl. 13. 16:04
 16/16 A kérdező kommentje:
Akkor nem lett semmi baja ettől?
2014. júl. 13. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!