Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Honnan vegyek kiskutyát?

Honnan vegyek kiskutyát?

Figyelt kérdés

Van egy yorkshire terrier kanom, és mellé szeretnék egy "játszótársat". Igazából egy 15 éves lány vagyok és már jó ideje gyűjtök erre a dologra, szóval az ár, nem lényeg. Csak a megbízhatóság és persze a kutya egészsége.

A yorki nagyon barátságos minden kutyával játszik a legédesebb.

Kant szeretnék, biztos vagyok benne hogy nem fognak összeveszni, Johnny nem produkálná ki és a kiskutyát is hozzá lehet szoktatni másik fiú társaságához.

Csak hogy szerintetek melyik a jó mellé?

A coton de tulear vagy egy másik yorki?

Azt is mondták már, hogy keressek a kutyámhoz szukét és a fedeztetésért kiskutyát kérjek el, de én ezt nem tartom jó ötletnek, nem akarom szaporítani. Nem azért, mert van tkja a kutyimnak csak hát elég kutya van mindenhol... és hogy szerintetek ez jó ötlet, vagy ugyanazon a véleményen vagytok mint én?

Köszi a válaszokat, nagyon szivesen meghallgatok mindenkit.

2014. júl. 12. 17:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Jó olvasni hogy ilyen józanul végig tudod ezt gondolni. Szerintem jó Kennel. Én ajánlom
2014. júl. 12. 21:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha nem ragaszkodsz ahhoz, hogy fajtatiszta legyen, akkor nézz körül menhelyeken (bár ott is vannak fajtatiszta kutyusok), de ha ragaszkodsz egy adott fajtához, akkor nézz körül fajtamentőknél, nagyon sok szépen helyrehozott, aranyos kutyának próbálnak szerető, felelős gazdit keresni ,vagy tenyésztőtől vegyél,ott viszont nem 20 vagy 30 ezernél kezdődik egy kölyök ára. Semmiképp ne nézz kutyát OLX-en vagy ilyen helyeken, és ne dőlj be olyan dumának, hogy "törzskönyv nélkül 15 ezer, törzskönyvvel pedig 150 ezer a kutya ára", mert ilyen nem létezik, a törzskönyv a kutyához jár, tenyésztőnél fel sem merül ilyen kérdés(mellesleg a törzskönyv kiállításának ára pár ezer ft)! Szaporítani tényleg ne szaporíts, tele vannak a menhelyek, nem hiányzik oda még pár fiatal kölyök, és közel sem biztos, hogy gazdit találnál nekik,nem is beszélve arról, hogy egy vemhesség és a szülés maga sem olcsó.
2014. júl. 28. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!