Hogy szoktassam le a kutyát az ágyamról? De nem durván.
Figyelt kérdés
Van saját kis fekhelye az ágyam mellett, szereti is. Esténként mindig ott alszik el, reggelente viszont rendszeresen ott horkol az én ágyamon, a lábamnál. Tiszta aranyos, ahogy békésen alszik, de mondjuk nem bánnám, ha nem szőrözné össze az ágyneműmet, meg egyáltalán... van rá mód, hogy ne szökjön fel hozzám? Mondjuk ébredés után kómásan nincs energiám kutyát nevelni, meg trükközni, általában rálegyintek és próbálok magamhoz térni, szóval lehet, hogy már késő..2014. júl. 12. 18:57
1/5 anonim válasza:
"Mondjuk ébredés után kómásan nincs energiám kutyát nevelni, "
Hát igen, a kutyatartás nem 8 órás munka hanem 24. Ha nincs rá energiád, talán át kéne gondolnod az egészet.
2/5 anonim válasza:
Rakj egy plédet az ágy végére, így már nem szőrözi össze az ágyneműt :D
3/5 sippara válasza:
Amikor feljön, vagy észreveszed, hogy feljött, leteszed. Ennyi.
4/5 anonim válasza:
Vagy mozgolódsz és magától le fog menni, mert rájön, hogy az ágyban mégsem olyan kényelmes.
5/5 anonim válasza:
Nálunk a flakonnal(= bármilyen műanyag flakon vagy kanna, benne néhány kicsi kavics, hogy zörögjön) alvás volt a végső megoldás. Azt félkómásan is hozzá tudom vágni a kutyához. Bár nem tudom, hogy neked mi a durva, ennek sokszor elég erőteljes a hatása, de ugye nem fáj, meg nem kell hozzá terrorizálni a kutyát, általában a hang meg az ijedtség is elég.
De ha egyszer elhatározod, hogy leneveled róla, akkor neveld is, ne legyintgess, mert abból sosem lesz jó kutya. Én is kómásan ébredek, de ami szabály, az hajnalban is szabály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!