A kutyám vonyítani szokott, hogy szoktassam le?
A kutyám, 9:00 és 19:30 között szokott véletlenszerűen vonyítani, nem éhes, talán egy kicsit unatkozik, volt egy testvére, szintén nálunk, talán egy hónapja elpusztult, volt köztük komoly kapcsolat, kölyköztek is, lehet, hogy azért vonyít? Kb. majdnem a testvére halála után egy hete. Átlagban naponta teljes hosszában 20-40 percet tölt vonyítással, idővel el szokott hallgatni 10-45 perc alatt, ilyenkor kimegyek megsimogatni, még meg is etetem, még, ha 30 perce adtam neki egy bőséges tányérnyi konzerves kaját.
Ja és a legfontosabb talán, hogy 14-15 éves, mint az elhunyt testvére volt, kb. 1 perc volt köztük születésükkor. És Dalmata. Van mód arra, amivel le lehet szoktatni a vonyításról?
#1 : Nincsen semmilyen betegsége, sérülése.
#2 : Igen, lehet, hogy unatkozik, sőt nagy esély van rá, csak öreg a kutya, játszani nem játszik, sétálgat a kertben, de nem tudjuk minden pillanatában simogatni, tervezzük sétáltatni, csak hát eddig nem igazán sétálgatott, pihenős volt, addig nem is vonyított, de amióta szokott sétálgatni vonyít is, de nem amiatt, mert sétálgat, persze. De még most sem kaptam választ, hogy valahogy le lehet erről szoktatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!