Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám vonyítani szokott,...

PawahDani kérdése:

A kutyám vonyítani szokott, hogy szoktassam le?

Figyelt kérdés

A kutyám, 9:00 és 19:30 között szokott véletlenszerűen vonyítani, nem éhes, talán egy kicsit unatkozik, volt egy testvére, szintén nálunk, talán egy hónapja elpusztult, volt köztük komoly kapcsolat, kölyköztek is, lehet, hogy azért vonyít? Kb. majdnem a testvére halála után egy hete. Átlagban naponta teljes hosszában 20-40 percet tölt vonyítással, idővel el szokott hallgatni 10-45 perc alatt, ilyenkor kimegyek megsimogatni, még meg is etetem, még, ha 30 perce adtam neki egy bőséges tányérnyi konzerves kaját.

Ja és a legfontosabb talán, hogy 14-15 éves, mint az elhunyt testvére volt, kb. 1 perc volt köztük születésükkor. És Dalmata. Van mód arra, amivel le lehet szoktatni a vonyításról?

2014. júl. 5. 00:12
 1/6 sippara ***** válasza:
100%
Így leírás alapján azt tudom elképzelni, hogy fáj neki a gazdái hülyesége. Nem lehet egy jó élmény.
2014. júl. 5. 03:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Tehát kinn van a dalmata a kertben, egyedül, vonyít, erre te megsimogatod és enni adsz neki? Mi motiválja a kutyát abban, hogy ne vonyítson? Van jobb dolga, mint a vonyítás? Mi a napi program?
2014. júl. 5. 09:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem simogatni kell olyankor, hanem rászólni, elhallgattatni.
2014. júl. 5. 12:00
 4/6 A kérdező kommentje:

#1 : Nincsen semmilyen betegsége, sérülése.

#2 : Igen, lehet, hogy unatkozik, sőt nagy esély van rá, csak öreg a kutya, játszani nem játszik, sétálgat a kertben, de nem tudjuk minden pillanatában simogatni, tervezzük sétáltatni, csak hát eddig nem igazán sétálgatott, pihenős volt, addig nem is vonyított, de amióta szokott sétálgatni vonyít is, de nem amiatt, mert sétálgat, persze. De még most sem kaptam választ, hogy valahogy le lehet erről szoktatni?

2014. júl. 5. 12:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Csak szegény szinte teljesen süket :(
2014. júl. 5. 21:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha bent lehetne a házban, kétlem, hogy vonyítana.
2014. júl. 5. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!