Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mitől vérezhet egy kutya?

Mitől vérezhet egy kutya?

Figyelt kérdés

Van egy 8 éves kan német juhászunk, alapvetően a házban, de az udvarra is kimehet.

Észre vettük, hogy ahova lefekszik vérpöttyöket hagy maga után. Hol halvány rózsaszín, hogy vörös. Nem volt nehéz megfigyelni, hogy a nemi szervéből csöpög. Elvittük állatorvoshoz, aki azt mondta, hogy tüzel a kutya......

Nem nyugtatott meg túlságosan, mivel ilyen még az életben nem volt. Elvittük tehát egy másik dokihoz, aki antibiotikumot írt fel neki, de nem tudta megmondani, mitől lehet...Attól jobb lett egy ideig, de most megint előjött. Amikor izgatott, akkor több vércseppet találunk.

Az udvarban (társasház) van még egy kan golden retriever, ő is főleg lakásban van, de előfordul, hogy találkoznak az udvaron. Játszani szoktak, meg szaglásszák egymást, semmi más. Illetve a kerítéssel elválasztott szomszéd kertben van még két szuka shar pei - velük nem tudnak szaglászáson kívül máshogy érintkezni. Lehet, hogy a többi kutyának köze van hozzá?

Van esetleg valami más ötlet, vagy komolyan tüzel a kan kutya??

2014. júl. 12. 13:11
1 2
 11/17 sippara ***** válasza:
39%
Ott az internet előtted, keresel egy normális állatorvosi rendelőt, ha az se jön be, keresel még egyet és még egyet addig, amíg nem találsz egy ÁLLATORVOST (nem lódoktort). Onnan fogod felismerni, hogy KEZELI a kutyádat, és nem mondja rá, hogy tüzel... Vagy ha erre lusta vagy, akkor el is kezdhetsz ásni, általában a folyamatos vérzésből viszonylag rövid időn belül haldoklás lesz.
2014. júl. 12. 13:47
 12/17 A kérdező kommentje:

Akkor javaslom, olvasd el még egyszer amit írtam. Folyamatos vérzést látsz a leírtakban?

Ha nem vagy képes normális stílusban írni, akkor inkább ne válaszolj, mert ezzel nem mész sokra.

És elhiheted, ezeket az orvosokat is mind a neten találtam, kétszer tettem ki a kutyámat az autózásnak Szombathelyre, amit gyűlöl, merthogy házhoz csak egy kisebb vagyonért jönnének ki, ami pedig sajnos nem áll rendelkezésemre, mivel nem ő az egyetlen, akiről gondoskodnom kell. Természetes, hogy segíteni akarok rajta, de ha itt is csak bunkó tajparasztokkal találom szembe magam, akkor kezdem elveszíteni a reményt.

Hétfőn felhívom a negyediket, hogy mikor tud fogadni, ez eddig is tervben volt, de gondoltam, addig itt is megkérdezem. Hiba volt

2014. júl. 12. 13:52
 13/17 anonim ***** válasza:

Valóban addig kell dokihoz vinni,amíg valaki normálisan nem kezdi kezelni.

Lehet,hogy felfázott,nem csak a szuka kutyák tudnak felfázni,a kanok is ugyan úgy. Húgyúti vagy vese probléma is lehet.Ki kéne vizsgáltatni mindenképpen.

2014. júl. 12. 14:57
 14/17 anonim ***** válasza:
Sárváron pl.Kiváló állatkórház van,én tömegközlekedéssel is elvinném akár.De itt van megyei bontásban egy lista a dokikról,kórházakról. [link]
2014. júl. 12. 16:27
 15/17 anonim ***** válasza:
Egy kereséssel Körmenden,Szombathelyen és Celldömölkön találtam.
2014. júl. 12. 16:31
 16/17 zsuzsabazsa ***** válasza:
A tüzeléssel ez csak annyiban függ össze, hogy a kan kutyád a tüzelő szukák iránt erős étvággyal rendelkezik. Magas a libidója és ez prosztata megnagyobbodáshoz és ha már vért csepegtet akkor valszeg már prosztata gyulladás is bekövetkezett.
2014. júl. 12. 16:38
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat.

Hétfőn telefonálok, és ha lehet, viszem a kutyát megint.

2014. júl. 13. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!