Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Labrador és a macska?

Labrador és a macska?

Figyelt kérdés
Nemsokára hoznak hozzám egy mentett felnőtt labradort, nagyon aranyos és nyugis. Azt tudom hogy a másik kutyámmal nem lesz baj, de a lakásban van egy cica is...össze lehet vele szoktatni? 5 éves a kutya és nem tudom van-e macskákban tapasztalata. Mert nem szeretném ha csak a kertben lenne, szeretném ha be is jönne. A cicám nem jár ki, kizárólag szobacica.
2010. jan. 7. 18:35
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
A cicával még nem engedtem össze, egyelőre a kutyussal barátkoznak. Naponta összeengedjük őket egy kicsit, az van hogy a kicsi körbeugrálja és ez idegesíti őt, ezért ugat rá. Mindkettőnek új a helyzet, még szerintem kell egy kis idő mire megszokják egymást.
2010. jan. 10. 14:48
 12/18 anonim ***** válasza:
Igazad van,a türelem barátságot terem.További sok sikert!
2010. jan. 10. 19:01
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!:) Amint fejlemény van, írok még!
2010. jan. 10. 20:44
 14/18 anonim ***** válasza:
Köszönöm.Várom a hireket,de csak hétvégén tudom elovasni/utazás/
2010. jan. 10. 22:17
 15/18 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki a kutyusok megszokták egymást, most már nyugodt szívvel hagyom őket összeengedve a kertben:)
2010. jan. 16. 15:50
 16/18 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt, de nem volt baj, és van egy másik kutyánk is azzal sincs baj.Labrador nem fogja bántani őket.Sőt halaink is vannak, és őket se bántja.:)
2011. febr. 9. 21:21
 17/18 anonim ***** válasza:

nekünk remekül elfogadja, van 2macska egy sima meg egy perzsa mind2 ővel szokott aludni:)

labrador...

de viszont az idegen macskának, ha bejön kampec van xd

2011. márc. 19. 19:44
 18/18 anonim ***** válasza:

Első vagyok: mi újság az összeszoktatással?

A labrador nagyon jó természetű kutya, óvja, védi a gyerekeket is, és gyerekzsivalyban érzi jól magát. A miénk, ha elesett a kisgyerek (aki még sosem volt nálunk) egy ből döfödte az orrával, hogy álljon fel. Nah, csak ennyire aranyosak!!

2011. ápr. 8. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!