Udv egy hat eves kan pumi melle oda lehetne vinni egy szinten kan kojok rotit? (bocs az ekezetek hianyaert jelenleg angoll billentyuzetem van)
Figyelt kérdés
es meg gondoltam leirom hogy a pumi kutyam egyk rokonom westi-jevel is kijon egyszer oszeverekednek de egy evben max ketszer talalkoznak deutana szent a beke.
(megegyszer bocs az ekezetek miatt)
2014. júl. 10. 22:35
1/8 anonim válasza:
Neked kell tudnod, hogy milyen a kutyád. Neked kell tudnod, képes vagy-e arra, hogy a pumidat rávezesd, nem bánthatja a kölyköt. A kölyök nem fog verekedni, ha megfelelő idegrendszerű.
Persze, ha felnő a kölyök, megint neked kell elérni, hogy ne verekedjenek, ha éppen arra volna késztetésük. Némi ivartalanítással könnyebb lenne a dolgod.
2/8 anonim válasza:
Igen, DE jó ha mielőtt hazaviszed 1-2 ismerkedős sétát, közös futkározást beiktatsz. A roti ivarérés előtti ivartalanítása nagyban csökkenti a későbbi dominanciaharc kockázatát.
4/8 Imola Ágnes válasza:
A pumi jólnevelt? Sokat sétál? mindíg hallgat rád? Ha nem, akkor még véletlenül sem jó ötlet.
5/8 A kérdező kommentje:
Falunk lakunk és elég nagy udvarunk van ezért a pumit nem szoktam sétálni vinni de elég jól hallgat rám idegeneket se bántja ha hívom mindig jön néha csinál rosszat de ha ilyenkor rászólok utána elszégyenli magát és a közelembe se mer jönni egy darabig úgyhogy tudja hogy ki a főnök.
2014. júl. 11. 10:33
6/8 A kérdező kommentje:
bocsánat elírtam faluban nem falunk
2014. júl. 11. 10:33
7/8 sippara válasza:
Újra: Nem. Van egy neveletlen, szocializálatlan, kertbe kicseszett pumi. Ugyanezzel a hozzáállással egy roti másfél éves korára MEGESZI a pumit reggelire, aztán nem enged ki titeket a házból - és nem az ő hibája lesz.
8/8 Imola Ágnes válasza:
Határozottan nem. Tutira vér fog folyni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!